21 / 05 / 2024

Çevre Bakanlığı sanayi tesis bacaları

Çevre Bakanlığı sanayi tesis bacaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanayi tesislerinin bacalarını 24 saat takip etmeye hazırlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanayi tesislerindeki bacaları, çalışmaları esnasında oluşturdukları yüksek kirlilik oranlarına göre belirledi.

Çevre Bakanlığı duyurdu: 11 ildeki afet konutlarına sıkı denetim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 11 ildeki afet çalışmalarının her sürecinin adım adım takip edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Kenar tarafından kuruldu.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

Bakanlıktan 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarına yalanlama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarını yalanladı. Açıklamada, ''Asılsız haberler, gece gündüz fedakarca çalışan emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üretim aktörlerince üzüntüyle karşılanmaktadır'' ifadeleri kullanıldı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Çevre Bakanlığı’na manifesto: Kanal İstanbul’da halkın katılımı yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'çılgın proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul'a karşı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na olumsuz rapor sundu.

Çevre Bakanlığı, Salda Gölü için 15 gün ek süre istedi!

Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ihale ve proje hakkındaki belgelerin 15 gün içerisinde gönderilmesi istenmişti ve süre dolmadan Bakanlık 15 gün ek süre istedi...

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ersim Çevre Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersim Çevre Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şimay tarafından kuruldu.

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu. 

Bioen Enerji Ve Çevre Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bioen Enerji Ve Çevre Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gamze Ağırgöl tarafından kuruldu. 

Apex Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apex Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Elaldı tarafından kuruldu. 

Çevre Bakanlığı sanayi tesis bacaları Haberi

Çevre Bakanlığı sanayi tesis bacaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanayi tesislerinin bacalarını 24 saat takip etmeye hazırlanıyor. Bakanlık, Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri Çevrimiçi (on-line) İzleme Genelgesi kapsamında 98 bacadan gelen verileri online olarak izlemeye başladı.

Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri Bakanlık ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Laboratuvar Ölçüm ve İzleme Dairesi Başkanlığı, tarafından kuruluyor. Emisyon Ölçüm Sistemlerinden elde edilen veriler depolanıyor ve Bakanlık merkezine çevrimiçi (online) olarak aktarılıyor. Gelen veriler değerlendirilerek, yönetmeliklerle belirlenmiş limitlere uymayan tesislere yaptırım geliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanayi tesislerindeki bacaları, çalışmaları esnasında oluşturdukları yüksek kirlilik oranlarına göre belirledi. Bakanlık bu kapsamda Türkiye genelinde 223 sanayi tesisi ile bu tesislere bağlı yaklaşık 500 bacanın Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemi’ni (SEÖS) taktırması gerektiğini tespit etti.

Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri Çevrimiçi (on-line) İzleme Genelgesi ile; bacalarında...