17 / 05 / 2024

çevre beratı beykoz projesi

çevre beratı beykoz projesi

Beykoz Belediyesi, çevrenin korunması, geliştirilmesi, çevre kirliliğinin önlenmesi ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması için göstermiş olduğu gayret ve çalışmalar dolayısıyla İdris Güllüce tarafından “Çevre Beratı”yla ödüllendirdi.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi (27. Etap), Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi hükümlerince hazırlanmış olan imar uygulaması askı tutanağı yayımlandı

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Beykoz Tokatköy 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin yer teslimi gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar... 

Beykoz'a millet bahçesi müjdesi!

Önceki gün Beykoz Belediyesi'ne bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'un Çayır ilçesine millet bahçesi yapılacağını dile getirdi.

Beykoz'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Beykoz Belediyesi'ne ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da devam eden imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beykoz’daki 111 bin metrekare ormanlık alan imara açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alanını imara açıyor. Beykoz Çevre Dayanışması, "İstanbul’da kalan son ormanlar buralar" dedi. 

Beykoz'daki tarım alanları imara mı açılıyor?

İstanbul Beykoz'da 111 bin metrekarelik tarım alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından imara açılacak. Söz konusu alanda AVM, otel, çarşı finans kurumu gibi ticari birimler inşa edilebilecek.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Beykoz'da imar mesaisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi'nde görev yapan müdürlerle bir araya gelip imar konusunu değerlendirdi.

Beykoz'a 10 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “ Çevre Şehircilik Bakanlığımızın tüm ekibi Beykoz’daydı. Sağlıksız konutların sağlıklı konutlara dönüştürüleceğinin müjdesini veren Bakanlığımız, 4-5 yıl içinde Beykoz’da 10 bin konut yapılacağını söyledi" dedi.

Murat Aydın: Beykoz’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Beykoz’u ve çevresini incelediğini belirten Başkan Murat Aydın, 'Beykoz’un mülkiyet problemi neredeyse çözülmüştür' dedi.

Beykoz'da 10 bin konut dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Beykoz’da, 2023 yılına kadar 10 bin konutun dönüştürüleceğini bildirdi.

Beykoz'un 1000’lik imar planları Ocak'ta mecliste!

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Eyüp Salih Elmas: "Şu anda İstanbul Çevre Şehircilik Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’nda. Müzakerelerimiz sürüyor. Kavacık Bölgesi’nin içinde olduğu 1/1000’lik uygulama planları 2018 yılının Ocak ayında ilçe belediye meclisimizden geçecek." dedi.

çevre beratı beykoz projesi Haberi

çevre beratı beykoz projesi

Beykoz’u ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’ten belediyenin çevre, temizlik ve geri dönüşüm alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Çevre alanındaki çalışmaları takdir ve beğeniyle karşılayan Bakan Güllüce Beykoz Belediyesi’ni “Çevre Beratı”yla ödüllendirdi. 

Beykoz Belediyesi’nin “Sıfır Atık” projesi kapsamında kurduğu ve 8 farklı atığın aynı merkezde toplanarak geri dönüşüme gönderildiği “Atık Getirme Merkezi”ni inceleyen Bakan Güllüce: “Bakanlık olarak 2023 yılına kadar “Sıfır Atık”ı hedefliyoruz. Görüyorum ki Beykoz bunu çoktan başarmış, belediye başkanımızı kutluyorum” dedi.  

Çevre konusunda başarı gösteren belediyelere bakanlık olarak Çevre Beratı verdiklerini söyleyen Bakan Güllüce: “Bunu çok önemsiyorum, çevre beratı almak dilerim bütün belediye başkanlarımıza nasip olur. Biz Türkiye’yi hem  kalkındıracağız hem karıncamıza kadar koruyacağız. Bu ikisini birlikte yapacağız. Tabiatı, doğayı,...