10 / 05 / 2024

Çevre görevlisi başvuru 2013

Çevre görevlisi başvuru 2013

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak veya yaptırılacak çevre mevzuatı sınavında başarılı olanlara Bakanlık tarafından çevre görevlisi belgesi veriliyor. Peki, çevre görevlisi başvurusu nasıl yapılır?

O kurum temizlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 27 Ekim!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 2 erkek adayın alınacağı başvuru kapsamında KPSS puan şartının bulunduğu öğrenildi.

150 bin TL değerinde faizsiz kredi sunuldu! Bu şartları karşılamayanlar başvuru yapamayacak

Yeni evlenen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisine ilişkin detaylar gündemde. Başvuru tarihi, yaş sınırı, kimlerin yararlanabileceği ve kredinin başlama tarihi gibi soruların cevapları konuşuluyor. İşte Erdoğan'ın gündeme getirdiği evlilik kredisiyle ilgili tüm bilgiler…

Deprem bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm için 2 günde 36 bin 825 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru geldiğini belirtti.

Hastanelerde Şoför, Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi Olarak Çalışmak İster Misiniz? Başvurular Devam Ediyor!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre hastanelerde belirli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımlarının en az 14 bin TL maaşla yapılacağı belirtildi. Son başvuru tarihi ise ilan detaylarında yer almaktadır.

İŞKUR duyurdu! Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik alımları başlıyor! Hastanelerde çalışmak isteyenler hemen başvursun

İŞKUR, hastanelerde çalıştırılmak üzere, temizlik görevlisi, güvenlik ve ambulans şoförü alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru tarihi belli oldu mu? İşte başvuru tarihi.

Cumhuriyetin ilk üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Temmuz 2023!

Cumhuriyetin ilk üniversitesi olan Ankara Üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 26 Haziran!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

LGS görevlisi olacaklar ne zaman başvuru yapabilir? LGS gözetmen ücretleri ne kadar?

LGS sınavının yaklaşmasıyla görevli olmak isteyen kişiler de tarihlerini yakından takip etmeye başladı. 06.04.2023 yılında yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi sınavında görevli olmak isteyenlerin başvurularını yapması gerekiyor. LGS görevli başvuru tarihleri ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konu

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

İŞKUR, TYP kapsamında deprem bölgesindeki bazı illere personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son tarih 2 Mayıs Salı günü. Başvuru yapmak isteyenler hemen bakın! Son gün!

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan ev hanımlarının sevindiren yeni bir destek ödemesi devlet tarafından geldi. Başvuru yapan ve şartları yerine getiren tüm anneler bu ödemeden faydalanabilecek. Peki ödeme nasıl olacak? 

'Yarısı bizden! kampanyasında rekor başvuru! 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na İstanbul'da 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldiğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Çevre görevlisi başvuru 2013 Haberi

Çevre görevlisi başvuru 2013

Çevre görevlisi başvurusu nasıl yapılır?

Çevre görevlisi başvuruları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na elektronik ortamda yapılıyor. Bakanlıkça yapılacak veya yaptırılacak çevre mevzuatı sınavında 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alarak başarılı olanlara Bakanlık tarafından çevre görevlisi belgesi veriliyor. Peki, çevre görevlisi başvurusu nasıl yapılır?


Çevre görevlisi, çevre yönetim birimi ve çevre danışmanlık firmalarının yeterlik başvuruları ile ilgili esaslar Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik kapsamında Üçüncü Bölümde veriliyor.


Çevre görevlisi belgesi başvurusu:

MADDE 11 – (1) Yeterlik belgesi başvurularında aşağıdaki belge ve bilgilerin sunulması zorunludur.


a) Çevre görevlisi belgesi başvurusunda;


1) Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası,


2) İletişim bilgileri (Adres, telefon, faks, elektronik posta adresi),


3) Eğitim durumunu gösteren lisans ve/veya lisansüstü diploma/mezun olduğunu gösterir belgesi,


4) Vesikalık fotoğraf,


5) Oda sicil numarası (Türk Mühendis ve...