03 / 05 / 2024

Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan AVMler

Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan AVMler

1 yıllık çalışma ile Türkiye'deki AVM'ler arasında Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan tek AVM olan Forum İstanbul AVM, son bir yılda yüzde 8.5 enerji tasarrufu sağladı.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Usul ve Esaslar belirlendi!

Türkiye Çevre Ajansı tarafından 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3 Üncü Maddesi'nin (J) Bendi Kapsamında Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Olarak Yapılacak Mal ve Hizmet Alımlarına Daire Usul ve Esaslar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik!

Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik 30847 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

Akiş GYO Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı!

Akiş GYO, TÜV Thüringen e.V. (Alman Akreditasyon Kurumu-DAkkS) tarafından akredite edilerek ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı...

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Öztürk tarafından kuruldu. 

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan AVMler Haberi

Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan AVMler

AVM'de iki yıllık dönem sonucunda ise toplamda elektrik tüketimi yüzde 29, gaz tüketimi ise yüzde 75 azaldı. Bu yıl da bu rakamın yüzde 12 civarında gerçekleşmesin hedeflediklerini anlatan Genel Müdür Hakan Elmastaş, Türkiye'deki diğer 14 Forum AVM'lerin de aynı sertifikayı alacağını söyledi. Forum İstanbul'da ise bu yıl renovasyon sürecinin başlayacağı bilgisini veren Elmastaş, "Food Court ve bazı koridorları yenileyeceğiz. 2014'te 27 milyon ziyaretçi ağırladık ve ciromuz yüzde 17.5 arttı. Bu yıl da benzer rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. Forum İstanbul'da yapılan^çalışmalar ve hedeflerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Elmastaş, ekoverimliliği desteklemek amacıyla bir yol haritası çizdiklerini, bu amaçla 2013'te Çevre Yönetim Sertifikası için çalışmalara başladıklarını anlattı. Geçen yıl aralıkta sürecin tamamlandığını anlatan Genel Müdür Elmastaş, toplamda 500 kişiye.yüz yüze 4 bin AVM...