12 / 05 / 2024

çevreci proje Paladyum Beytepe

çevreci proje Paladyum Beytepe

Ankara’nın ilk çevreci konut projesi olarak da bilinen Paladyum Beytepe, projesinde yeşil alana verdiği önemle de dikkati çekiyor. Yaklaşık 16 bin dönüm alana kurulan Paladyum Beytepe, 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanıyla “çevreci” özelliğini...

Kanal İstanbul ile hangi ülkeler kazanç sağlayacak?

Kanal İstanbul'un çevreci proje olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, mega proje ile tüm Karadeniz ülkelerin kazançlı olacağı dile getirdi. 

Kanal İstanbul hem ekonomik hem çevreci bir proje!

Bakan Soylu, "Kanal İstanbul, hem ekonomik bir projedir hem çevreci bir projedir. Orası tam anlamıyla Boğaza alternatif olabilecek, Boğazı koruyabilecek bir proje. Orada 500 bin kişilik güzel bir çevre ve şehircilik mimarisi olacak" diye konuştu...

Gönye Tasarım'dan çevreci iç mekanlar!

Pek çok markalı projenin iç mekanlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Gönye Tasarım gayrimenkul projelerinde çevreci iç mekanlar yaratıyor!

Bugüne kadar Leed ve Bream sertifikası almaya hak kazanmış Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Ciner Grubu 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülünü aldı!

Ciner Grubu’nun 1.3 milyar dolarlık Kazan Soda Külü ve Elektrik yatırımı, 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülü aldı. Ödülü veren Trade&Forfaiting Review, projenin çevreci özelliğinin önemine dikkat çekti.

MÜSİAD İzmir şubesinden çevreci proje!

MÜSİAD İzmir Şubesi Enerji Sektör Kurulu yenilebilir enerji, enerji verimliliği ve tasarrufu çerçevesinde güneş enerjisi tarlaları enerji potansiyelinden daha fazla nasıl yararlanabilir konulu toplantıda bir araya geldi.

Gediz Üniversitesi öğrencileri üniversite otoparkında elektrik üretecek!

Gediz Üniversitesi, kendi elektriğini rüzgar ve güneşten karşılayacak. Bu amaçla öğrenci otoparkına hibrit santral kuruluyor. İZKA’nın da desteklediği bu çevreci proje tüm Türkiye’ye örnek olacak.

Gediz Üniversitesi, kendi elektriğini rüzgar ve güneşten karşılayacak!

Gediz Üniversitesi, kendi elektriğini rüzgar ve güneşten karşılayacak. Bu amaçla öğrenci otoparkına hibrit santral kuruluyor. İZKA’nın da desteklediği bu çevreci proje tüm Türkiye’ye örnek olacak.

Paladyum Beytepe'de yüzde 13 indirim!

Türkiye'nin farklı bölgelerinden de büyük ilgi görüyor, inşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime çok kısa bir süre kaldı...

Paladyum Beytepe Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi!

Başkent Ankara’ nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe' nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi...

Paladyum Beytepe Ankara'nın ilk çevreci konut projesi!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Ünal Pala: Paladyum Beytepe'nin satış başarısındaki en önemli etken çevre dostu olması!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri üzerine çeken Paladyum Beytepe projesinin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.

çevreci proje Paladyum Beytepe Haberi

çevreci proje Paladyum Beytepe

Ankara’nın ilk çevreci konut projesi olarak da bilinen Paladyum Beytepe, projesinde yeşil alana verdiği önemle de dikkati çekiyor. Yaklaşık 16 bin dönüm alana kurulan Paladyum Beytepe, 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanıyla “çevreci” özelliğini pekiştirecek.


Başkent Ankara’da konutlaşmanın yaygınlaşması yeşil alanlarda ciddi bir azalmaya neden oluyor. Çevreye duyarlı konut projeleri ise hem kullandıkları çevre dostu sağlıklı malzemelerle dünyanın daha fazla kirlenmesini engelliyor hem de projedeki peyzaj alanlarıyla yeşil görüntünün korunmasına yardımcı oluyor.


Başkent’in ilk çevreci konut kulesi olarak adından söz ettiren Paladyum Beytepe de özel çevre düzenlemesiyle binaların oluşturduğu “grileşmenin” önüne geçecek.


Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmak adına Paladyum Beytepe’de çevre dostu özelliklere yer verdiklerini bildirdi.

Çevre aydınlatmasında güneş enerjisi,...