07 / 07 / 2024

çevreyolu inşaatı

çevreyolu inşaatı

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye'de yapımı duran çevreyolu ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu inşaatının yeniden başlayacağını söyledi.

Amasya Çevreyolu inşaatı ihalesi meclis gündeminde!

Amasya Çevreyolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Malatya Kuzey Çevreyolu inşaatı TBMM gündeminde!

Malatya Kuzey Çevreyolu inşaatının durumu TBMM'de konu oldu. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Menderes Türel: Boğaçayı'nda inşaat 2016'da başlayacak!

Batı Çevreyolu’nun ilk etabının Haziran ayında açılacağını, Boğaçayı’nda inşaatın 2016’da başlayacağını müjdeleyen Türel, “Antalya’ya yapacağım hizmetler ve kazandıracağım eserler çocuklarıma bırakacağım en büyük miras” dedi.

Ordu'da tünel inşaatında elektrik akımına kapılan işçi öldü!

Altınordu ilçesi Boztepe Mahallesi'nde Çevreyolu Tüneli inşaatında çalışan Murat Tiryaki (30), harç makinesinin elektrik arızasını gidermeye çalışırken akıma kapıldı.Tiryaki'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ünye Çevreyolu inşaatı yeniden başlıyor!

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye'de yapımı duran çevreyolu ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu inşaatının yeniden başlayacağını söyledi.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

çevreyolu inşaatı Haberi

çevreyolu inşaatı

Ünye'de iki kamu yatırımında müteahhitler nedeniyle problem yaşandığını anlatan Başkan Ahmet Çamyar, çevre yolu ve 500 yataklı Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu inşaatının müteahhitler nedeniyle durduğunu belirterek şöyle konuştu: 


"Çevreyolu çokça speküle edilen bir konu. Hatta vatandaşlarımızdan bazıları Ünye Çevreyolu’nun ödeneğinin Ordu Çevreyolu’na aktarıldığı ve dolayısıyla buradaki işin bundan dolayı durduğunu düşünüyor. Bu tamamen şehir efsanesidir. Böyle bir şey yok. Ünye Çevreyolu kaldığı yerden devam edecek. İhalesi yapıldı. ÖZKA İnşaat hem Ordu Çevreyolu’nun konsorsiyumunun müteahhitlerinden biri hemde Mesudiye Koyunhisar yolunun müteahhitlerinden. Sözleşme süresi bekleniyor. İtirazlar bitip sözleşmeye davet süresi bittikten sonra firmamız Ünye’de kalan işi kaldığı yerden devam etmek sureti ile bu yıl sadece Ünye’nin değil Karadeniz’in Sarp’a kadar uzanan temel yollarından birini tamamlanacak. Yolumuz en kısa süre içinde, muhtemelen...