05 / 05 / 2024

ceyda düvenci bursa

ceyda düvenci bursa

Oyuncu Ceyda Düvenci çok sevdiği anneannesi Fatma Özkan adına Bursa'da kütüphane yaptırıyor

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Milli Emlak o ildeki 3 arsayı 8 taksitle satıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Yolçatı ve İrfaniye Mahallelerinde yer alan 2 adet tarla ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

BUSKİ'den İnegöl'de gayrimenkul fırsatı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Bursa İnegöl'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

ceyda düvenci bursa Haberi

ceyda düvenci bursa

1997 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra bugüne kadar birçok televizyon dizisi, sinema filmi, televizyon programı ve tiyatro oyununda yer alan Ceyda Düvenci hayırlı bir iş için kolları sıvadı. Ceyda Düvenci, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki ilköğrenimini tamamladığı Öğretmen Davut İlköğretim Okulu'nda bir kütüphane yaptırmaya karar verdi. Düvenci kütüphaneye anneannesi Fatma Özkan'ın adını verecek.


Cenazede çok ağlamıştı


Ceyda Düvenci'nin anneannesi Fatma Özkan, geçen yıl Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde vefat etti. Kalp yetmezliğinden dolayı vefat eden Fatma Özkan'ın cenazesine Ceyda Düvenci görme engelli annesi Zümrüt Hanım ve babası İsmail Düvenci ile birlikte...