02 / 05 / 2024

Ceyda Erem Kimdir

Ceyda Erem Kimdir

CNR Holding’in Başkanı Ceyda Erem, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında 166 ülkeden 30 bin profesyonele mektup yolladı. Erem, “Kara propagandayı gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi

Ceyda Erem; Avrupa, Çin ve Rusya’ya odaklanacağız!

Ceyda Erem, geçen yıl Evteks ’e gelip tanıtım yapan Heimtextil ’e aynı yoldan yanıt verdi. Frankfurt’ta toplantı yapan Erem; Avrupa, Çin ve Rusya’ya odaklanacaklarını açıkladı.

Erem Ersoy kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Erem Ersoy daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erem Ersoy'un eğitim hayatı nasıldı?

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Ceyda Erem'den 166 ülkeden 30 bin profesyonele mektup!

CNR Holding’in Başkanı Ceyda Erem, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında 166 ülkeden 30 bin profesyonele mektup yolladı. Erem, “Kara propagandayı gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi

Ceyda Joyce Kohen kimdir?

Mimar Ceyda Joyce Kohen kimdir? Ceyda Joyce Kohen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ceyda Joyce Kohen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarında devam ediyor? İşte Ceyda Joyce Kohen..

Erem Ersoy kimdir?

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurul üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi. Peki, Erem Ersoy kimdir? Erem Ersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erem Ersoy..

Ceyda Erem; Avrupa, Çin ve Rusya’ya odaklanacağız!

Ceyda Erem, geçen yıl Evteks ’e gelip tanıtım yapan Heimtextil ’e aynı yoldan yanıt verdi. Frankfurt’ta toplantı yapan Erem; Avrupa, Çin ve Rusya’ya odaklanacaklarını açıkladı.

Türkiye’nin en büyük konut projeleri CNR EXPO'da görücüye çıkıyor!

CNR Emlak 2013 Fuarı 5 Aralık günü (yarın) başlıyor. Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği fuar, TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem katılımıyla açılıyor

Yeni emlak projeleri CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıkacak!

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ile TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Emlak 2013 Fuarı ve yeni emlak projelerini 27 Kasım’ da basınla paylaşılacak...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Ceyda Erem Kimdir Haberi

Ceyda Erem Kimdir

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminden sonra uluslararası kamuoyu ve iş dünyasını bilgilendirmek için yabancı basın organlarına ilanlar veren CNR Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, 166 ülkede, 19 bine yakın firmanın 30 binden fazla profesyonel yöneticisine mektup yolladı. Mektuplarla ilgili bilgi veren Erem, "Türkiye'ye verilen algı hasarını gidermek için biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor" dedi.


Fuarcılık şirketlerinin sektörler üstü konumda olduğunu anlatan Erem, "Ulusal ve uluslararası tüm sektörlerin temsilcilerine ev sahipliği yapıyoruz. Yurtdışında yürütülen Türkiye ile ilgili olumsuz kampanyayı gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmalıyız.

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

Düzenlediğimiz uluslararası fuarlara katılan yabancı yatırımcılara da yaşananları anlatıyoruz. Ülkemize karşı yürütülen algı operasyonunda ekonomimizin imajının zarar görmemesi gerekir" diye konuştu.


KÖRFEZ ÖRNEĞİ VERDİ

1990-1991 döneminde yaşanan Körfez Savaşı sırasında...