03 / 05 / 2024

Ceyhan Enerji Endüstri Bölgesi

Ceyhan Enerji Endüstri Bölgesi

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana’yı dünyanın en önemli kentlerinden birisi yapacaklarını söyledi.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Can Sevindir Çelik tarafından kuruldu.

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

3 Endüstri Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Endüstri Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Çağatay tarafından kuruldu. 

Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Karaman Merkez'deki bir alan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Mobilyacılar endüstri 4.0 hakkında ne düşünüyor?

Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt, Şişecam Planlama Müdürü Yurdakul Alpay ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ile endüstri 4.0'ı konuştu.

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semih Karagöl tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Servet GYO İkitelli Çelik Endüstri Merkezi değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda İkitelli Çelik&Törün Endüstri Merkezi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ceyhan Enerji Endüstri Bölgesi Haberi

Ceyhan Enerji Endüstri Bölgesi

Ünüvar, seçim çalışmaları için gittiği Ceyhan’da, kent girişinde Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından çiçeklerle karşılandı. Uzun bir araç konvoyuyla kente giriş yapan Ünüvar, Körkuyu, Hamitbeybucağı, Altıgöz ve Hamdilli köyleri ile doğduğu köy olan Kösreli’de vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılaşan Ünüvar, köy meydanlarında toplanan vatandaşların tek tek elini sıktı, hatrını sordu. Bu arada, Altıgöz köyü çıkışında konvoyun yolunu kesen Meryem Aybar isimli kadın, Ünüvar’a çiçek verdi.


Köy meydanlarında kalabalık topluluklara hitap eden Ünüvar, 8 yıldır siyasetin içinde olduğunu, bu süre zarfında hem Adana hem Türkiye için çok güzel işler yapmaya çalıştığını ifade etti.

Siyaseti halkın refahı, mutluluğu, daha iyi sağlık hizmeti, daha iyi tarım hizmeti, daha iyi ulaşım hizmeti, daha iyi eğitim hizmeti, daha iyi sanayi...