04 / 05 / 2024

ceyhan kentsel dönüşüm son durum

ceyhan kentsel dönüşüm son durum

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Alemdar Öztürk: Ceyhan'da kentsel dönüşüm için start verdik!

Ceyhan'da değişim ve dönüşümün başlaması için start verdiklerini belirten Belediye Başkanı Öztürk, ilçede kentsel dönüşümün öncelikle Köprübaşı ile Özmaya arasında kalan 26,5 dekarlık alanda gerçekleştirileceğini açıkladı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm Ceyhan'ın çehresini değiştirecek!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan’da büyük heyecan uyandırdığını ifade etti. Öztürk kentsel dönüşümün ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm için kamulaştırma!

Adana Ceyhan'da bulunan bazı taşınmazların, alanda yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Ceyhan Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ceyhan Türlübaş'ta kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ceyhan Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içersinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm süreci devam ediyor!

Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ceyhan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar devam ediyor. Türlübaş Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan binalar Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm süreci başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm başladı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı. Baret giyerek iş makinesine binen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk I. etap yıkım çalışmasını başlattı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) yönetimi ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ceyhan Ticaret Borsası'nda kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Oztürk, Ticaret Borsası'nda borsa yönetimi ile bir araya gelerek devam eden çalışmalar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Adana Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı.Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk konuyu değerlendirdi.

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı. Belediye Başkanı Öztürk, projenin heyecan uyandırdığını söyledi.

ceyhan kentsel dönüşüm son durum Haberi

ceyhan kentsel dönüşüm son durum

 Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı. 

Toplantıda Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'da yapılacak Kentsel dönüşüm projelerini slâyt gösterisi ile tanıttı. 

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Kentsel dönüşüm Ceyhan için geç kalınmış bir projeydi. Biz de 30 Mart 2014 seçimlerinde hemşerilerimize 'bizi iktidarla buluşturun Ceyhan'ı yeniden inşa edelim' dedik. Hemşehrilerimiz bize inandı ve Ceyhan'ı İktidarla buluşturdu. Seçildiğimiz ilk günden itibaren çalışmalar yaparak yeni Ceyhan'ın imarı için Ceyhan Belediyesi'nin iktidarla buluşturmasıyla birlikte Kentsel Dönüşüm projemizi hazırladık. Projemiz, önce Bakanlığımızın daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın onayının ardından resmi gazetede yayınlandı. Ceyhan'da Kentsel dönüşümü üç etapta hayata geçirmek için hazırız. 

Rabbül Aleminin...