19 / 05 / 2024

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ceyhun Atakan, Ceyhun Çalışkan ve Cem Atakan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ceyhun Atakan, Ceyhun Çalışkan ve Cem Atakan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

YP İnşaat 20'nci yılını kutluyor!

CerModern’de düzenlenen kutlama, YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya ve Genel Müdür Ceyhun Peker ev sahipliğinde, YP ailesinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Adana Stadı’nın betonarme inşaatı tamamlandı!

Yıl sonunda hizmete girmesi beklenen 33 bin kişilik UEFA standartlarında yapımı devam eden Adana Stadı inşaatının fiziki olarak yüzde 55, betonarme olarak yüzde yüz tamamlandı.

Çorum Kent Park'ta betonarme inşaatın yüzde 95'i tamam!

Çorum Belediyesi'nin vizyon projesi Hıdırlık Peyzaj ve Kentpark'ta çalışmalar hızla devam ediyor. 30 Ağustos 2017 tarihinde tamamlanacak olan projede betonarme inşaatların yüzde 95'i tamamlandı.

Çamlıca Camii'nde 5 minarenin betonarme inşaatı tamamlandı!

Çamlıca Camii inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlanırken, caminin üzerini kapatacak dev kubbenin inşaatına da başlandı.Yapımı tamamen biten cami 2016'da teslim edilecek.

Çamlıca Camii inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. İstanbul'da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlandı.

Malatya Arena Stadı'nda betonarme inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ aracılığıyla yaptırılan Malatya Arena Stadı'nda betonarme inşaatı tamamlandı. Betonarme inşaatı tamamlanan Malatya Arena Stadı'nda çelik imalatı yüzde 70 oranında gerçekleşti.

1963 yılında betonarme inşaatın artması, farelerin göçüne sebep olmuş!

1963 yılında Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İstanbul'da betonarme inşaatın artışı, şehirde farelerin azalmasına ve Trakya'ya göç etmelerine sebep olmuş. Kedilerin birçoğu da sokak kedisi haline gelmiş.

Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ertan Macit, Ceyhun Atakan, Cem Atakan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ceyhun Atakan, Ceyhun Çalışkan ve Cem Atakan ortaklığında kuruldu. 


Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ceyhun Betonarme İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yenidoğan Mah.Atışalaı Cad. No.29/A...