04 / 05 / 2024

ceylan bodrum ev

ceylan bodrum ev

Şov dünyasının başarılı türkücülerinden Ceylan, Bodrum ’dan ev satın aldı, deniz manzaralı evine yerleşen Ceylan Eylül 'e kadar Bodrum 'da kalacağını , işlerine Bodrum'dan gidip geleceğini söyledi...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Burcu Biricik, Bodrum'dan ev bakıyor!

Son zamanlarda dizilerde sıkça ismi duyulan ünlü oyuncu Burcu Biricik, gayrimenkul yatırımı yapmak için harekete geçti. Biricik, Bodrum'dan ev bakmaya başladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Tatile gelen turist Türkiye’de 'ev'leniyor!

Antalya, Bodrum, Çeşme gibi turizm şehirlerinin dışında İstanbul ve İzmir’i gören turistler, hem yatırım hem de yaşamak için bu kentlerde ev almaya başladı. Gayrimenkul Pazarlama Uzmanı Dr.Ali Gökçiler, turizm sezonunun açılmasıyla talebin daha da artacağını söylüyor.

Yabancılar gayrimenkul yatırımında Bodrum'u tercih ediyor!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımları arttı. Özellikle Rus ve Ukraynalı vatandaşlar son zamanlarda Bodrum'dan ev almaya başladı. 

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan indirimli ev satın aldı! 

Sunucu Burcu Esmersoy, ünlü olmanın avantajını kullanarak Bodrum'daki 4 milyon TL'lik daireyi 2 milyon TL'ye aldı. 

ceylan bodrum ev Haberi

ceylan bodrum ev


Ünlü türkücü ‘Artık ben de Bodrumlu oldum buradan bir ev aldım. Eylül’e kadar Bodrum’dayım buraya yerleştim. İşlerime buradan gelip gideceğim’ diyor. Bir süre önce aldığı yeni evinin dekorasyon işiyle uğraşan Ceylan, deniz manzaralı evine yerleşti. Aşkta aradığı mutluluğu bulamamaktan yakınan Ceylan, ‘Kalbimi aşka mühürledim. Artık beni yıpratan ve yoran her şeyden uzak olmaya çalışacağım’ dedi. 


Akşam...