19 / 05 / 2024

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ozan Ceylan tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Four Car Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Car Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceylan Melet ve Naci Melet ortaklığında kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Ceylan52 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan52 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ceylan tarafından kuruldu.

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ceylan tarafından kuruldu.

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sezai Sağtekin, Sümeyye Ceylan ve Zeynep Handan Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Ceylan tarafından kuruldu.

Mansio Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mansio Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Ayhan Ceylan tarafından kuruldu.

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Haberi

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ozan Ceylan tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.


Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...