29 / 04 / 2024

Ceylanpınar park projesi

Ceylanpınar park projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde 20 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan dev park, bölge sakinlerinin en uğrak adresi oldu. Park, aynı zamanda Ceylanpınar ilçe merkezindeki en büyük yeşil alan olma özelliğine sahip.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Ceylanpınar Kültür Evi açıldı!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın "Her mahalleye bir kültür evi" projesi kapsamında yapımı tamamlanan Seydo Atilla Kültür Evi hizmete açıldı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a kültür merkezi müjdesi!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'ın en büyük yeşil alan özeliği 20 dönümlük Büyükşehir Parkı'nı törenle hizmete açtı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki dev park açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde 20 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan dev park, bölge sakinlerinin en uğrak adresi oldu. Park, aynı zamanda Ceylanpınar ilçe merkezindeki en büyük yeşil alan olma özelliğine sahip.

Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire!

Çınar Ev Yapı'nın hayata geçirdiği Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire satışta. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredili ödemeler yapılıyor.

Melensu Park Projesi için ilk kazma vuruldu!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Melensu Park Projesi için uygulamaya geçildi. 80 dönümlük alan üzerinde iki etaptan oluşan Melensu Park Projesi tamamlandığından Düzce’nin vitrini olacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da emlak satışları durma noktasında!

Suriye’nin sıfır noktasında bulunan Şanlıurfa ilinin Ceylanpınar ilçesinde emlak satışları son zamanlarda artan Suriye’deki savaşın yaşattığı göç ve terör olayları nedeniyle durma noktasına geldi.

10 soruda Bakırköy Ağaoğlu Central Park projesi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projenin lansmanı yarın yapılacak. İşte fiyat ve ödeme planı henüz netleşmeyen 10 soruda Bakırköy Ağaoğlu Central Park projesi...

Samandağ Sahil Park Projesi incelendi!

Vali Ercan Topaca, Samandağ Mehmet Selim Kara Meslek Yüksekokulu Protokol Töreni'ne katılmak üzere geldiği Samandağ ilçesinde, Deniz Sitesi Hıdır Aleyhisselam Türbesi etrafında yapımı süren Sahil Park Projesi'ni de inceledi.

Serdivan'da Her Mahalleye Yeni Park projesi devam ediyor!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ’Her Mahalleye Yeni Park’ projesi kapsamında sözünü verdiği ve tek tek hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde sona gelindi!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Projemiz içerisinde yer alan Kültür Merkezi’nin imalat çalışmalarında sona geldik" dedi

Karabük Belediyesi'nden 'Her Mahalleye Çocuk Parkı' projesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi. Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuk parklarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a dev park!

Şanlıurfa'yı yeşillendirmek adına kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Maşuk TOKİ'deki başlamış olduğu peyzaj, ağaç dikimi ve park çalışmalarında sona geldi.

Ceylanpınar park projesi Haberi

Ceylanpınar park projesi


Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde ayrım yapmaksızın hizmetlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'da yapımını tamamladığı dev parkı açılışa hazırlıyor. İlçenin en büyük yeşil alanı olma özelliğine sahip Özbek Mahallesi'ndeki 20 bin metrekarelik parkta tüm çalışmalarını günler öncesinden tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara daha yaşanabilir bir ortam sunabilmek için diğer bölgelerdeki çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.


Çocuk oyun alanları, kamelyalar, spor aletleri ve yürüyüş yollarının yer aldığı park, ilçedeki konaklama alanı ihtiyacının büyük kısmını da giderdi.


" PARK İLÇEMİZE YEPYENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRDI "


Yeşil alan bakımından uzun süredir bekledikleri cazibe alanına nihayet kavuştuklarını söyleyen Özbek Mahallesi sakinlerinden Muhammed Şirin, parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.


İlçe girişinde yer alan parka ilginin her geçen gün arttığını da sözlerine ekleyen Şirin "Eskiden buralar yazın tozdan,...