27 / 04 / 2024

Ceylanpınar park yatırımları

Ceylanpınar park yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçe girişinde bulunan boş alanı yeşillendirerek bölgeyi vatandaşlar için cazibe merkezi haline getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'da 20 Bin Metrekarelik park yapımını sürdürüyor.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Birol Akpınar: Otel yatırımlarımızda aileler için her şeyi düşünüyoruz!

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Akpınar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Birol Akpınar otel yatırımı yaparken aileler için her şeyi düşündüklerini belirtti.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Mustafa Toprak Kiraz yatırımlarını inceledi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, ilçe ziyaretleri kapsamında Kiraz'a gitti. Kiraz İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile görüşen Toprak, ilçedeki kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasser Al Juhaıshı, Namour Lanemer ve Zeynal Karapınar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Uğur Teras Park Evleri'nde kuruldu.

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Arif Künar, Selami Horzum tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık 2014 tarihinde Maslak'ta kuruldu.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları basın toplantısı 17 Haziran'da!

Kuyumcukent Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park ofis plaza ve merkez plaza projelerini hayata geçiren Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 2014’te GYO olma yolunda çalışmalarına başladı.

Ceylanpınar park yatırımları Haberi

Ceylanpınar park yatırımları


Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi,  Ceylanpınar'da 20 Bin Metrekarelik park yapımını sürdürüyor.


Her ilçeye hizmet götürmek için büyük çaba sarf eden Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçe girişinde  bulunan boş alanı yeşillendirerek bölgeyi vatandaşlar için cazibe merkezi haline getiriyor.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan söz konusu parkta; çocuk oyun alanları, kamelyalar, mevsimlik çiçekler, spor aletleri ve yürüyüş alanları mevcut olacak.


Şanlıurfa merkez de yeşillendirme adına dev projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 80  dönümlük Selahaddini Eyyübi Parkı, 120 Dönümlük GAP Vadisi 1. Etap Projesi, Harran'da Necmettin Cevheri Caddesinde 10 Bin metrekare üzerine kurduğu çok amaçlı park ve şimdide Ceylapınar'da başlattığı yeşillendirme çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor.



Şanlıurfa Büyükşehir...