29 / 04 / 2024

Ceylanpınar şanlıurfa imar durumu

Ceylanpınar şanlıurfa imar durumu

Ceylanpınar' da izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Urfa'da Ceylanpınar Belediyesi sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma da başladı.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Haliliye'de imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi'nin 2020 yılı 3. Birleşim meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda bölgedeki imar planı değişikliği karara bağlandı.

Şanlıurfa'nın 6 ilçesinde imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı dördüncü birleşim meclis toplantısında İmar ve Bayındırılık Komisyon raporları görüşülüp karara bağlandı.

Şanlıurfa'da yanlış imar, tarım arazilerini yuttu!

SP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, bölgede yanlış imar planının, tarım arazilerini yuttuğunu söyledi.

Ceylanpınar şanlıurfa imar durumu Haberi

Ceylanpınar şanlıurfa imar durumu

Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı Ceylanpınar Belediyesi sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı Yıkılan evlerin arasında Ceylanpınar Belediyesi başkan yardımcılarından birinin yakınlarının da kat aşımı yaptığı binanın bulunduğu öğrenildi Yıkımlarla ilgili açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atılla "Kanun ve yasalar tUm vatandaşlarımız için geçerlidir Bu belediye çalışanları için de aynıdır Ben vatandaşlarım arasında ayrım yapmıyorum. imar planına uymayan kim olursa olsun tavız vermeyiz kat aşımı yapılan evlen yıkacağız ifadelerini kullandı Ceylanpınar Belediyesinin aldığı yıkım kararına tepki gösteren vatandaşlar ise bu uygulamanın yanlış olduğunu halkın mağdur edildiğini belirttiler Uygulama ile ilgili belediyeyi eleştir en ilçe halkından Adem K "Ceylanpınar ın imar izninin bölge ve yerlere göre farklı verilmesi...