14 / 05 / 2024

Ceylanpınar yıkım

Ceylanpınar yıkım

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Ceylanpınar'da izinsiz kat aşımı yapılan binalar yıkıldı!

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı..

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

Gebze Kirazpınar'da 26 evin yıkımı devam ediyor!

Gebze'de Kentsel Dönüşüm kapsamında Kirazpınar Mahallesi'nde 26 evin yıkımı devam ederken mahalle sakinleri tapularını göstererek yıkıma tepki gösterdi.

Ordu Kaşif Tercan Camisi'nde yıkım başladı!

Karapınar Mahallesi Muhtarı Celal Topkaya, “Karapınar Mahallesi’ndeki yol çalışmaları nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde bulunan Kaşif Tercan Camisinin yıkımına başlanıldığını açıkladı.

Kütahya Belediyesi hizmet binasının yıkımına başlandı!

Dumlupınar Üniversitesi'nin yaptığı incelemeler sonucu depreme dayanıklı olmadığı tespit edilen 55 yıllık Kütahya Belediyesi hizmet binasının yıkımına başlandı. Yarım asırlık binanın yıkılması vatandaşlarca üzüntüyle karşılandı...

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Ceylanpınar yıkım Haberi

Ceylanpınar yıkım

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde tehlike arz eden ve uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline gelen binalar ortadan kaldırılıyor.

Ceylanpınar Belediyesi'nde yer alan habere göre; ilçe hakkının şikayeti üzerine ilçede 44 binanın yıkımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi. İlçe sakinleri kendileri için büyük bir sorun haline gelen yapılardan kurtaran Başkan Soylu’ya teşekkür etti.

Son olarak Mevlana Mahallesinde madde bağımlılarının meskeni haline gelen terk edilmiş metruk yapılardan rahatsızlık duyan ilçe sakinlerinin başvurusunu değerlendiren Ceylanpınar Belediyesi düğmeye bastı. Ekipler, yıkım öncesi riskli alanın çevresini ve metruk yapının içini kontrol ederek iş makineleri ile yıkımını gerçekleştirdi.

Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdulcelil Kahraman, ilçenin huzur ve güvenliğinin her şeyin önünde geldiğini belirterek, “Başkanımızın talimatıyla başvuruyu süratle değerlendirdik. Bundan sonra da nerede metruk yapı varsa madde bağımlılarının uğrak yerleri varsa...