05 / 07 / 2024

çeyrek kaç lira oldu

çeyrek kaç lira oldu

Dolar/TL, 7 liranın altındaki seyrini sürdürmeye devam ediyor. Koronavirüs endişeleriyle baskı altında olan kur yeni güne, 6,99 seviyelerinde başladı.

Dolar ve altın haftaya sakin başladı!

27 Nisan 2020 sabahında spot piyasada gram altın 385 lira üzerinden işlem görüyor.

Dolar 6.80'in üzerinde! Altın rekora doymuyor!

Dolar kuru ve ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın 378.13 liradan işlem görüyor.

Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatlarında ivme yukarı yönlü oldu. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

Bayram öncesi altında son dakika! Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 

Bayram öncesi, milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı.  Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 15 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları... 

Kapalıçarşı altın fiyatları! Gram, çeyrek, Ata lira, Cumhuriyet altını kaç TL? 10 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2293 dolar olurken, gram altın 2434 dolara geriledi. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 10 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın fiyatı 2328 dolar oldu. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

çeyrek kaç lira oldu Haberi

çeyrek kaç lira oldu

Dolar 7 TL sınırında seyrederken, euro/TL ise 7,56'da yer alıyor. Haftaya düşüşle başlayan altının gram fiyatı, 381.80 TL'den işlem görüyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; geçen haftanın son işlem gününde, 389,5 TL ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören gram altın, günü 385 TL'den tamamladı.

Gram altın 381,80 TL seviyelerinde bulunuyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 626.80 TL, Cumhuriyet altını da 2 bin 502 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise 1.700 dolar seviyesinin hemen altında 1.698,35 dolar seviyesinde...