04 / 05 / 2024

çeyrek ve gram altın fiyatı

çeyrek ve gram altın fiyatı

Yüksek dolar ve enflasyona ilişkin peş peşe açıklanan önlem paketlerinden sonra gram altının fiyatı fırladı. Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi ve kredi kartlarının limit ve vade sınırı düzenlemesi altın piyasasını etkiledi. İşte gram ve çeyrek altında oluşan son dakika fiyatları...

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın ateş aldı! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları şaşırttı! İşte son dakika gram, çeyrek, tam altın fiyatları!

Son zamanların en gözde yatırım araçları arasında yer alan altında yükseliş devam ediyor. Peki 21 Nisan 2024 çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın yükselişte! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 20 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Son zamanların en iyi yatırım aracı olan altında yükseliş devam ediyor. Rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Önceki gün 3 bin 990 liradan kapanan altından, hızlı bir hamle geldi. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL?

Altında tüm zamanların rekoru yaşandı!

Altının ons fiyatı, üst üste üçüncü haftasını yükseliş ile tamamlamaya hazırlanırken; ons altın ve gram altın tarihi zirvelerini yenildiği kaydedildi. Gram altın fiyatı ise, dolar/TL'deki artış ile primli. Ons altın fiyatında ise 5 işlem günü tarihi kazanımlar sürerken altın üst üste 3. haftada artı

'31 Mart sonrasını işaret eden İslam Memiş tüm tahminleri tek bir cümlede sıraladı! Dolar, euro, borsa, gram altın...

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Finans analisti İslam Memiş, 31 Mart süreci ve sonrasına ilişkin değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında dolar, euro, Borsa İstanbul ve gram altın için uzun vadeli tahminlerini tek bir cümlede açıkladı...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikici işlem gününde tekrar yükselmeye devam ediyor.  Ons altın ve dövizdeki değişimlerden etkilenen altın fiyatlarında ibreler yukarı yönlü. Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Altının ateşi yükseldi, 17 Mart 2024 canlı altın fiyatları şaşırttı! İşte son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatları

17 Mart 2024 canlı altın fiyatları pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. Peki 17 Mart 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatları...

İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi ve 'Gram altın geri çekilecek' dedi! Altını olanlar, altın alacaklar hemen bakın!

Altın alacaklar ve altını olan binlerce kişi, gram altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hem tarih hem rakam verdi ve 'Gram altın geri çekilecek' dedi. İşte o kritik açıklama...

Uzmanından gram altın tahmini! 4 Şubat Pazar gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları döviz kuru, altının ons değeri ve küresel piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerine bağlı olarak dalgalı bir seyir izlediği kaydedildi. 4 Şubat 2024 çeyrek, tam, gram altın fiyatları ne kadar?

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

çeyrek ve gram altın fiyatı Haberi

çeyrek ve gram altın fiyatı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ekonomiye ilişkin adımları peş peşe duyurmasının ardından bin liranın altına gerileyen gram altın yeniden bin lira sınırını aşarak 1038 liraya kadar yükseldi.

Çeyrek altın ise bin 696 liradan işlem görürken, açıklamalar öncesinde bin 640 liraya kadar gerilemişti.

Yarım altın 3 bin 394 lira, cumhuriyet altını ise 6 bin 763 liradan satılıyor.

Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,40 artışla 1 milyon 22 bin 700 liraya çıktı

Altın piyasasında, en düşük 1 milyon 21 bin 630 lira, en yüksek 1 milyon 27 bin 200 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,4 artarak 1 milyon 22 bin 700 liradan tamamladı.

KMKTP'de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 1 milyar 955 milyon 236 bin 670,75 lira, işlem miktarı ise 1.927,28 kilogram oldu.

Tüm metallerdeki toplam işlem...