17 / 05 / 2024

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü başvuru 2022

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü başvuru 2022

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından 5 bin 563 sözleşmeli personel alınacağı açıklandı. 1 Mart 2022 tarihinde başlayan başvurular 17 Mart 2022'de saat 23.59’da bitiyor. Peki CTE personel alımı için şartlar ne? İşte tüm ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Ticaret Bakanlığı'ndan 16 beton ve çimento firmasına 33,7 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakanlık 16 beton ve çimento üreticisi firmaya, fahiş fiyat uygulamaları sebebiyle 33 milyon 791 bin lira ceza kesildiğini açıkladı.

Bakan Bolat: Alışveriş merkezi ve marketlere toplam 6 milyar TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yapılan denetimler kapsamında Alışveriş merkezi ve marketlerdeki ilgili firmalara 6 milyar lira ceza kesildiğini açıkladı.

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Pasaport ve ehliyet ücretlerine yeni yıl zammı! 2024'te pasaport ve ehliyet ne kadar olacak?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) tarafından açıklanan Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ile 2024'te vergi, ceza ve harçlara yapılacak zam oranı belli oldu. Peki, 2024'te pasaport ve ehliyet ne kadar olacak? İşte yeni yıl fiyatları...

1 Ocak'tan itibaren vergi, harç ve cezalar yüzde 58,46 artacak! Hangi vergi ne kadar olacak? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden değerleme oranında değişiklik yapmazsa, 1 Ocak 2024'ten itibaren vergi, ceza ve harçlardaki zam yüzde 58,46 olacak. Peki hangi vergi kaç TL'ye yükselecek? 

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Konut ve otomobilde yeni ilan düzenlemesi bugün resmen uygulanmaya başladı. Artık T.C. kimlik, adı-soyadı ve cep telefonu bilgileri Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne girilecek. Aldatıcı ilanın paylaşılması halinde 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Rekabet Kurulu'ndan yumurta üreticilerine en ağır ceza olan “kartel” cezası geldi

Rekabet Kurulu, yumurta üreticileri ve üretici birliklerine yönelik yürüttüğü iki ayrı soruşturma kapsamında toplamda 98 milyon Türk Lirası ceza uyguladı. İşte haberin ayrıntıları...

Yazlık evini izinsiz kiraya verenler yandı! 500 bin TL ceza geliyor!

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi ve yasalaştı. Yazlık evini izinsiz kiraya verenlere 500 bin TL'ye kadar ceza kesilecek...

Ticaret Bakanı Bolat: Emlakta, daire, dükkan ve arsa fiyatlarında düşme var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv ve gayrimenkul sektöründe düşüş olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Bolat, 1 Kasım'da yürürlüğe girecek yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isim ve hesaplara ağır ceza verileceğini söyledi.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edildi: Buna uymayanlara 500 bin TL ceza!

TBMM Genel Kurulu tarafından, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümünü oluşturan ilk 16 maddesi kabul edildi. Buna göre bu kurala uymayana 500 bin TL ceza kesilecek.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü başvuru 2022 Haberi

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü başvuru 2022

Adalet Bakanlığı'na bağlı bulunan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2022 yılı Sözleşmeli Personel Alımı'na ilişkin kontenjan rakamı ve koşullar açıklandı. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan duyuruyla farklı kadrolarda ve farklı ilanlarla 5 bin 563 sözleşmeli personel alımının yapılacağı belirtildi. Bakanlığa bağlı olan CTE bünyesine toplam olarak 5bin 563 kişilik kadro için iki farklı ilanla personel alımı gerçekleştirilecek. 

Peki Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2022 yılı Sözleşmeli Personel Alımı'na kimler başvurabilir? Başvuru şartları neler? İşte tüm ayrıntılar...

 

CTE 108 Sözleşmeli Pozisyon İçin Personel Kadroları

CTE bünyesinde hizmette bulnan ceza infaz kurumlarında sözleşmeli pozisyonlar kapsamında istihdam edilecek 

51 psikolog,
27 Öğretmen,
22 Sosyal Çalışmacı,
4 fizyoterapist,
2 veteriner,
1 mühendis (inşaat),
1 mühendis (gıda) personeli alınacak. 

CTE 5455 Sözleşmeli Pozisyon İçin Personel Alımı Kadroları

Bakanlar Kurulu Kararı...