29 / 04 / 2024

Cezaevi marketleri ne zaman açılıyor

Cezaevi marketleri ne zaman açılıyor

Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de açılacak. Satış mağazasında gıdadan tekstile, hediyelik eşyadan temizlik ürünlerine kadar yüzlerce ürün satılıyor. 

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

O marketten her ürüne indirim! Filelerinizi ve poşetlerini alın mutfağınızı doldurun

Fiyat indirimlerinin revaçta olduğu şu günlerde bu furyada Tarım Kredi Marketleri'de  yer alıyor. Tarım Kredi Marketleri şubat ayına özel indirim kataloğunu yayınladı. Vatandaşlar  ise katalokta ne var merak ediyor. İşte indirim uygulanan ürünler...

A101'e iPhone 13 Pro geldi! A101'de iPhone 13 Pro ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan A101'e iPhone 13 Pro geldi. Peki A101'de iPhone 13 Pro ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan karne gününe özel Samsung Galaxy A33 kampanyası! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük tekno marketleri arasında yer alan Vatan Bilgisayar'dan karne günü kampanyası geldi! Vatan Bilgisayar, karne gününe özel Samsung Galaxy A33'ü satışa sundu! Peki, Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy A33 fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi, iki yılda tamamlanacak restorasyon çalışmalarından sonra yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Sinop Cezaevi’ne restorasyon kararı!

Tarihi Sinop Cezaevi’nin AB hibe fonları desteğiyle restorasyona gireceğini  AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş duyurdu…

Sivas Cezaevi, Sanayi Mektebi Müzesi oluyor!

Sivas’taki 117 yıllık yarı açık cezaevi binası Sanayi Mektebi Müzesi olacak. Cezaevini, Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi’ne dönüştürecek protokol için imzalar atıldı.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Metris Cezaevi’nin yerine Adalet Sarayı geliyor!

Esenler’de yer alan Metris Cezaevi’nin bulunduğu araziye ‘Adalet Sarayı’ yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi’ne devredilen kışla arazisi yanındaki 50 bin metrekarelik alana ilişkin planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya alındı. 

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ne 5 duruşma salonu inşa edilecek!

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ne FETÖ ve darbe girişimi davaları sanıklarının yargılanacağı 5 duruşma salonu inşa edilecek.

Bayrampaşa Eski Cezaevi dönüşüm projesi Şubat sonunda başlıyor!

Bayrampaşa'daki Eski Cezaevi binası 2009 yılında Silivri'ye taşınmıştı. Adalet Bakanlığı tarafından takas yöntemiyle ÎBB'ye devredilen arazi İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla Bayrampaşa Belediyesi'ne kentsel dönüşüm çalışması yapılmak üzere tahsis edildi.

Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma ay sonunda vuruluyor!

2009’da yıkılan Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma bu ay sonunda vuruluyor. Maliyeti 1 milyar TL olan projede devlet hastanesi, okul, cami ve yer altı otoparkı yapılacak.

Cezaevi marketleri ne zaman açılıyor Haberi

Cezaevi marketleri ne zaman açılıyor

Sabah Gazetesi'nden Hasan Ay'ın haberine göre; Türkiye'deki cezaevlerinde faaliyet gösteren üretim merkezlerinde çalışan hükümlü ve tutukluların yaptığı gıdadan tekstile, hediyelik eşyadan temizlik ürünlerine kadar yüzlerce ürünün satıldığı Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de açılacak. 

Danıştay'da, Hakimler ve Savcılar Kurulu, adalet sarayları gibi kurumlarda hizmet veren mağazaların bir şubesi de Külliye'deki personel ve misafirlere hizmet sağlacak.

Ankara'da Sıhhiye'deki marketin önümüzdeki günlerde hizmete gireceği belirtildi. 'Cezaevi marketi' olarak da anılan mağazalarda işyurtlarında üretilen ürünlerin sanal mağaza aracılığıyla satılması da planlanıyor.