06 / 05 / 2024

cezayir gayrimenkul projelerinden haksız kazanç

cezayir gayrimenkul projelerinden haksız kazanç

Cezayir'de Eski Emniyet Genel Müdürü Abdulgani el-Hemil, ailesi ve iki eski bakanın "gayrimenkul ve altyapı projelerinden yasa dışı kazanç elde etmekle" suçlandığı dava sonuçlandı.

Fuzul GYO 2024'te gayrimenkul projelerinden 529.4 milyon TL uluslararası satış hasılatı hedefliyor! 

Fuzul GYO 2024'te Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer projelerinden 529 milyon 447 bin TL uluslararası satış hasılat tutarı elde etmeyi hedefliyor. 

Avrupakent GYO projelerinde 2 ayda 186 milyon TL'lik satış!

Avrupakent GYO, 25 Ekim ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında  gayrimenkul projelerinden yaklaşık 186 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Cezayir'de yolsuzlukla suçlanan eski bakanlar ve emniyet müdürüne hapis cezası!

Cezayir'de Eski Emniyet Genel Müdürü Abdulgani el-Hemil, ailesi ve iki eski bakanın "gayrimenkul ve altyapı projelerinden yasa dışı kazanç elde etmekle" suçlandığı dava sonuçlandı.

Brexit sonrası Londra gayrimenkul pazarı masaya yatırıldı!

GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını düzenledi. Toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları ve Batı Londra’nın Brentford bölgesinin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan The Brentford Project değerlendirildi...

İdealist Cadde gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Cadde projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

İdealist Cadde 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Cadde projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Gayrimenkul dövizden daha çok kazandıracak!

Gayrimenkul sektörünün dev isimleri Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak projesi için start verdi.

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

Ali Ağaoğlu'ndan yeğenine tam destek!

Tekirdağ’ın en büyük gayrimenkul projelerinden Aqua Cityle’ın lansmanı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Aqua Cityle projesinin davetine katılan daire sahipleri ve konukları tarafından büyük beğeni topladı. 

Gayrimenkulde yeni hedef Fas, Cezayir, Afganistan, Gürcistan!

Gayrimenkul sektörü yabancıya konut satışında rotasını değiştirdi. Sektörün hedefinde artık Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas gibi ülkeler var.

Eston Şehir basın lansmanı 14 Kasım'a alındı!

Polatyol; tüm etapları tamamlandığında Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak Eston Şehir 14 Kasım'da basına tanıtılacak.

cezayir gayrimenkul projelerinden haksız kazanç Haberi

cezayir gayrimenkul projelerinden haksız kazanç

Cezayir'de eski Emniyet Genel Müdürü Abdulgani el-Hemil, ailesi ve iki eski bakanın "gayrimenkul ve altyapı projelerinden yasa dışı kazanç elde etmekle" suçlandığı dava, bugün Başkentteki Sidi Said Mahkemesi'ndeki duruşmada sonuçlandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mahkeme, Hemil hakkında "haksız servet, para aklama ve kamuyu zarara uğratmak" suçlarından 15 sene hapis cezasının yanı sıra 8 milyon Cezayir dinarı (yaklaşık 70 bin dolar) para cezasına da hükmetti.

Aynı davada tutuksuz olarak yargılanan Hemil'in eşi, iki yıl hapse mahkum edilirken, dört oğlunun ise 3 ila 10 sene arasında ayrı ayrı hapis cezalarına çarptırıldığı bildirildi.

Mahkemenin başka bir yolsuzluk davası sebebiyle tutuklulukları süren eski Sağlık Bakanı Abdulmelik Budiyaf, Bayındırlık Bakanı Abdulgani Zalan, hakkında üçer yıl hapis cezası verdiği belirtildi.

 Kararların, temyize açık olduğu belirtildi.

ığı eleştirisinde...