16 / 05 / 2024

CG Irmak İnşaat nerede

CG Irmak İnşaat nerede

CG Irmak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cebrail Gök tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çabuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Can ve Fuat Gül tarafından kuruldu.

CG Construction İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CG Construction İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İvan Nikolov, Philip K. Anastasov ve Vihar Yordanov Naydenov tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Eylül 2017 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Cg Güçlü İnşaat Yapı Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cg Güçlü İnşaat Yapı Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cahit Güçlü tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Artı Tarabya 5 yılda tamamlanacak!

IRMAK İnşaat ve Akka Grup’un bir araya gelmesiyle oluşan Açı İş Ortaklığı İstanbul Tarabya’da yeni bir konut projesi hayata geçiriyor.

CG Güneş İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Harfiyat Turizm Otomotiv Çiçek Ç.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

CG Güneş İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Harfiyat Turizm Otomotiv Çiçek Ç.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

CG Taahhüt İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CG Taahhüt İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Cemil Güzel tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi, Çam Sokak'ta kuruldu.

CG Irmak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CG Irmak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cebrail Gök tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çabuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

CG Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dudullu Şubesi açıldı!

CG Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dudullu Şubesi, Göker Kemal Erkman Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kızıl Irmak İnşaat, inşaat mühendisi arıyor!

Kızıl Irmak İnşaat yol yapımı ve BSK işinde şantiye şefi olarak çalıştırılmak üzere en az 5 yıl deneyimli inşaat mühendisi arıyor...

Bu hafta 4 inşaat firması eleman arıyor!

Bu hafta 4 inşaat firması eleman arıyor. Bu inşaat firmaları içerisinde;   Kaçkar Yapı, Kızıl Irmak İnşaat, Aksoy Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim şžirketi ve Kaçkar Yapı bulunuyor...

CG Irmak İnşaat nerede Haberi

CG Irmak İnşaat nerede

CG Irmak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cebrail Gök tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çabuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.


CG Irmak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Özel ve resmi binalar , konutlar  işyerleri, fabrikalar,tesisler, turistik tesisler, otel inşaatlarını yapmak. Yol, su,kanalizasyonları, Limanlar, köprü, baraj ve yat limanları inşaatları yapmak. İnşaatların bir kısmını veya tamamının yada bir kısmının müteahhit veya taşeron olarak yapılması yada yaptırılması. Her türlü yapının elektrik tesisatının projesinin hazırlanması ve yapılması, bakım ve onarımlarının...