28 / 04 / 2024

choice hotels açıldı

choice hotels açıldı

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi açıldı!

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Akbalık tarafından açıldı.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Millennium Istanbul Golden Horn açıldı!

Dünyaca ünlü otel zinciri Millennium Hotels & Resorts’un Türkiye'deki ilk oteli olan 'Millennium Istanbul Golden Horn' adıyla hizmete açıldı.

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

Elite Word Hotels hizmete açıldı!

Elite Word Grubu’nun son oteli Elite Word Hotels hizmete açıldı. Firma, 2018'de 120 milyon dolara mal olacak Elite World Asia’yı açacak.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Taksim Endless Boutique açıldı!

2012 yılından beri A plus butik otelcilik hizmeti veren Endless Hotels Group’un, Endless Suites ve EN Suites’ten sonra üçüncü oteli olan Endless Boutique hizmete açıldı.

choice hotels açıldı Haberi

choice hotels açıldı

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı.  Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otel ve 500 binden fazla odayla dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.  Kahramanmaraşlıların ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği açılışı Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Choice Hotels Türkiye Otel Geliştirme Ortağı ve Yönetim Direktörü Yakup Karakoç ve Selra Otel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tekinşen gerçekleştirdi. Clarion Hotel Kahramanmaraş, şehrin tam merkezinde futbol stadının karşısında bulunuyor. Kahramanmaraşlı mutfak araçları üreticisi Akyıldız Mutfak Eşyaları tarafından kurulan Selra Otel Turizm’in yatırımcı olarak yer aldığı Clarion Hotel Kahramanmaraş’ta 25 metrekarelik 119 odanın yanı...