28 / 04 / 2024

Choice Hotels türkiye yatırımları

Choice Hotels türkiye yatırımları

Clarion Hotel & Suites Şişli’nin resmi açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye gelen Choice Hotels International CEO’su Stephen P. Joyce, Türkiye’de hızlı bir büyüme trendi yakalamak istediklerini ifade etti...

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

The House'un Türkiye başarısı Miami’ye açılıyor!

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki The House Hotels yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

Choice Hotels türkiye yatırımları Haberi

Choice Hotels türkiye yatırımları


Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye’de iki yeni otel daha açacak.


Clarion Hotel & Suites Şişli’nin resmi açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye gelen Choice Hotels International CEO’su Stephen P. Joyce, Türkiye’de hızlı bir büyüme trendi yakalamak istediklerini ifade etti. Joyce, şöyle dedi:



“Şişli’deki otelin yatırımcısı Aktaş Turizm. İstanbul’daki ikinci otelimizin yatırımı ve işletmesi için Macro Turizm ile anlaştık. Atatürk Havalimanı’na yakın konumdaki 237 odalı Clarion Hotel İstanbul Airport North, 2015 yılında hizmete girecek. Üçüncü otelimizi ise Quality markamızla İstanbul’un tarihi dokusunu yansıtan, turistik ve ekonomik olarak hızla gelişen bölgesi Haliç’te açacağız. Geçen hafta ön anlaşmasını imzaladığımız otelimiz de ilk misafirlerini 2015 yılında ağırlamaya...