05 / 05 / 2024

Choice Hotels yatırım

Choice Hotels yatırım

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi açıldı!

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Akbalık tarafından açıldı.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Alkoçlar'dan 60 milyon TL'lik otel yatırımı geliyor!

Turizm sektöründe 60 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Alkoçlar Hotels & Resorts, 2017'de yatırım atağına geçiyor. Önümüzdeki yıl yüzde 45 büyüyerek 4 bin yatağa ulaşmayı hedefleyen Alkoçlar, bin 500 personele de istihdam sağlayacak.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed A.D. Alshaikhkhalil ve Sami Naser M Alsubieh tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu

Jones Lang LaSalle Hotels: Otel yatırımı 11 milyar dolara ulaşacak!

Jones Lang LaSalle Hotels, 2012 Toplam Otel Yatırımı Hacmi'nin 11 milyar $'a ulaşacağını öngörüyor

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Choice Hotels yatırım Haberi

Choice Hotels yatırım

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.


Faaliyet gösterdiği 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500 binin üzerinde odayla dünyanın en büyük otel zincirlerinden olan Choice Hotels, 2014’te Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak. Choice Hotels International’in İzmir’de Sevkon Gayrimenkul ile gerçekleştirdiği anlaşma çerçevesinde, Türkiye’deki ilk Ascend Hotel Collection ekim ayı sonunda rüzgâr sörfü konusunda dünyanın en iyi üç plajından biri olan Alaçatı’da açılacak. Alaçatı koyu manzaralı, 128 odalı otelde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sağlık merkezi, banket ve toplantı salonları bulunacak. Anlaşmaya göre, Sevkon Gayrimenkul Cunda Adası ile Bodrum’da da iki yıl içinde iki Ascend Hotel Collection açacak.


160 NOKTADA HİZMET


Sevkon Gayrimenkul...