18 / 05 / 2024

CHP Gençlik Kolları projeleri

CHP Gençlik Kolları projeleri

CHP Gençlik Kolları, başlattığı "Biz Geliyoruz" projesi kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde kötü durumdaki okulları onaracak.

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi açıldı!

ADD Gençlik Kolları tarafından Manisa'da inşa edilen Ayhan Üngün Kitapevi ve Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler.

Gaziantep projelerine AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan tam not!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 2,5 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeleri AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilatı ile AK Parti İl Gençlik Kolları’na anlattı.

Gençlik Ve Spor Bakanlığına ait gayrimenkuller mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Gençlik Ve Spor Bakanlığına bağlı birimlere ait gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı.

CHP Gençlik Kolları okulları onaracak!

CHP Gençlik Kolları, başlattığı "Biz Geliyoruz" projesi kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde kötü durumdaki okulları onaracak.

İzmir Buca Gençlik Merkezi 2016 yılında açılacak!

Buca Belediyesi gençlerin kültürden spora kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir merkez kurmak için kolları sıvadı. Kompleks halinde inşa edilecek Buca Gençlik Merkezi, 2016 yılında açılacak.

Ankara'da Çınar Gençlik Derneği’ne bedelsiz arsa verildi!

Öveçler Vadisi Rekreasyon Alanı’nda yer alan spor sahası ve müştemilatı 25 yıl ‘bedelsiz’ olarak Çınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne verildi. Büyükşehir Meclisi’nde AK Parti’nin oy çokluğu ile kabul edilen karara, CHP ve MHP grupları tepki gösterdi.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

Yeşilyurt Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Özalper, Abdulgaffar, Samanlı ve Şeyhbayram mahallelerinin birleşme noktasında yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

CHP Gençlik Kolları projeleri Haberi

CHP Gençlik Kolları projeleri


CHP Gençlik Kolları, başlattığı "Biz Geliyoruz" projesi kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde kötü durumdaki okulları onaracak.


CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, projeye, Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki bir ilkokulun boyanmasıyla start verildi.


Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, okulların sadece fiziki olarak onarımını yapmakla kalmayacaklarını, amaçlarının tam anlamıyla eğitime uygun okul hazırlamak olduğunu belirtti.


Bazı okulların kötü durumda olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:


"Amacımız daha temiz, daha sağlam dersliklerle beraber eksik olan yerlerde kütüphane, laboratuvar gibi alanları da yaratmak. Okul çağındaki arkadaşlarımızı araştırmaya, bilime, sanata yöneltecek faaliyetlerin gerçekleşmesi için bir adım atmak. Bunun için kolları sıvadık. Yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan her ilimizde en az bir okulu sosyal sorumluluk kapsamında onaracağız. Tüm genç arkadaşlarımız projeden dolayı çok heyecanlı. Umuyoruz ki aynı heyecanı küçük kardeşlerimiz...