03 / 05 / 2024

CHP Gürsel Tekin

CHP Gürsel Tekin

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul’da çok sayıda otel ve rezidansın elektrik faturalarını mesken tarifesi üzerinden ödediğini, devletin binlerce lira zarara uğratıldığını söyledi.

Erdoğan Bayraktar, CHP'li Gürsel Tekin'in yakın markajında!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "gölge kabine"yle birlikte basın toplantısı yaptı. Tekin, İstanbul'un botokslu bir kent haline getirildiğini söyledi

CHP'li Gürsel Tekin: Kentsel dönüşüm kentsel kavgaya dönüşecek!

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Afet Dönüşüm Yasası'nı topa tuttu

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Gürsel Tekin: Konut krizi sadece bir ekonomik sorun değil, aynı zamanda halkın temel haklarına yapılmış bir saldırı!

CHP'li Gürsel Tekin yaptığı açıklamada yaşanan konut krizinin yalnızca ranta dayalı politikaların sonucu değil, aynı zamanda insanların ev sahibi olma hayallerini çalan bir adaletsizlik öyküsü olduğunu söyledi.

CHP'li Tekin'den kira yorumu! İstanbul’da kira bedeli son 2 senede yüzde 304 yükseldi!

CHP'li Gürsel Tekin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, İstanbul'daki kira fiyatlarını paylaştı. Tekin, "Son 2 yılda İstanbul’da kira bedeli yüzde 304 arttı" dedi.

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul'da yıkılacak binalardaki asbest tehlikesi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul'daki Fikirtepe semtinde ve diğer yerlerde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak binalardan asbest tespit edilenlerin yıkımına ilişkin soru önergesi verdi. 

Gürsel Baran'dan kamu müteahhitleri için fiyat farkı talebi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, kamu ile iş yapan müteahhitlerin yükselen girdi maliyetlerini karşılamakta çektikleri zorluklar sebebiyle fiyat farkı verilmesini talep etti. 

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arat tarafından kuruldu.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Gürsel Tekin: Fahiş kira artışlarına dur denilmeli!

Artan konut ve kira fiyatları ile ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Gürsel Tekin, "Kira artışları nedeniyle ev sahibi ve kiracı karşı karşıya geldi." şeklinde konuştu.

Gürsel Tekin'den emlak vergisi açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, emlak vergisi artışına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul projesine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Haziran tarihinde Kanal İstanbul projesinde ilk kazmanın vurulacağını duyurdu.  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul'un temel atma törenine ilişkin konuştu.

CHP Gürsel Tekin Haberi

CHP Gürsel Tekin

Konuyu TBMM gündemine taşıyan Tekin, “Şehit evinin elektriğinin kesildiği bu ortamda görülüyor ki çok sayıda otel ve rezidans, konut üzerine elektrik faturası ödüyor. Garibanın, yoksulun elektrik faturasının takibi yapılıyor da, rezidans ve otellerin takibinin yapılmaması çok ilginç” dedi.


Yurttaşlar ise “Sen şehit evine elektrik borcu yüzünden haciz gönder, kaçak elektrik kullanan fakir halka baskın yap; dava aç, saldır, rezidans olunca es geç” diye isyan etti.


İstanbul’da tarife dışı elektrik kullanıldığ ihbarı üzerine harekete geçen Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), 802 daire, 28 mağazadan oluşan 54 katlı iki kuleli bir rezidansın, 498 yerin abonelik işlemlerinin konut tarifesi üzerinden yapıldığını ortaya çıkardı ve abonelerine tarifeler arasında oluşan farkların fatura edildiğini, bu faturaların ödenmesi ve aboneliklerinin güncellenmesi gerektiğini, aksi halde elektriğin kesileceğini bildirdi.


Usulsüz abonelik...