02 / 05 / 2024

chp kırklareli belediye başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu

chp kırklareli belediye başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu

CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir?Mehmet Siyam Kesimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun biyografisi...

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli Demirköy'in konut ihtiyacı artıyor!

Kırklareli  Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, ilçenin konut ihtiyacının arttığını dile getirerek TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması için çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Kırklareli Alpullu'da hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi TBMM'de!

Kırklareli'nin Alpullu beldesinde yaşanan sel felaketine ve bölgedeki hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Kırklareli Camikebir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Camikebir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Kırklareli'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kırklareli Merkez Camikebir mahallesinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün muhammen bedeli 4 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'ndeki 892 bin metrekarelik mera arazisi TBMM'de!

Kırklareli ilinde bulunan bir mera arazisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kırklareli Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık bina!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Merkez Camikebir Mahallesi'nde bulunan ticaret ve konut alanı niteliğindeki gayrimenkul satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 250 bin TL.

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kırklareli yatırımları TBMM'de!

CHP Kırklareli Milletvekili Türebi Kayan, Ulaştırma Bakanlığı tarafından Kırklareli'ne yapılan ve yapılacak yatırımları TBMM gündemine taşıdı..

chp kırklareli belediye başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu Haberi

chp kırklareli belediye başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu

Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir?

Mehmet Siyam Kesimoğlu, 7 Mart 1960'ta Kırklareli Vize'de, Nevzat ve Melahat Kesimoğlu ailesinin 4. Çocuğu olarak dünyaya geldi. Mesleği idarecilik olan Kesimoğlu;1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. 


Turizm Bakanlığında İrfan Gürpınar’ın Bakan Müşaviri olarak görev yaptı. Özel Sektörde Genel Koordinatör (CEO) olarak görev yaptı. Mülkiyeliler Birliği Genel Başkanı, Mülkiyeliler Birliği Vakfı Başkanı, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Vakfı 2. Başkanı, Kırklareli Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı olarak görev üstlendi. 


22. Dönemde Kırklareli Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye-Estonya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı oldu. 12 Haziran 2011’de yapılan seçimde yeniden Kırklareli Milletvekili olan Kesimoğlu, 1 Şubat 2014’te Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlık ettiği MYK toplantısında, Kırklareli Belediye Başkanı Adayı olması yönünde teklif aldı, Parti...