30 / 04 / 2024

chris heller

chris heller

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul’da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.

Keller Williams CEO'su Türkiye'ye geliyor!

Kuzey Amerika'da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO'su Chris Heller, İstanbul'a geliyor. Heller, 7 Eylül'de Türkiye'de...

Emlak İkonu Chris Heller, Türkiye'ye geliyor!

Kariyeri boyunca 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza atan Heller, 5 Ağustos Salı günü Point Hotel Barbaros'ta “Başarılı kişilerin asla yapamayacağı 20 şey” konulu bir seminer verecek...

Chris Heller, İstanbul’a geliyor!

Keller Williams Worldwide Başkanı ve Keller Williams Türkiye ortaklarından Chris Heller, İstanbul’a geliyor. Heller, 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza attı.

ABD'nin emlak devi Keller Williams Türkiye'ye geldi!

Kuzey Amerika’nın en hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Keller Williams Türkiye’de faaliyete geçiyor. Şirketin İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum olmak üzere 7 farklı ilde bölge müdürlüğü olacak...

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Chris Hemsworth Tazmanya’dan arazi satın aldı!

Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth’ün, Tazmanya’dan 15 milyon dolara arazi aldı. 

Chris Hemswoth ve Elsa Pataky, Byron Bay'deki malikanelerini satıyor!

Avustralyalı ünlü oyuncu Chris Hemswoth ve ünlü İspanyol model Elsa Pataky çifti, 20 milyon dolar bedelle inşa ettirdikleri malikanelerini satmak için harekete geçti. Çiftin malikanesinin fiyatı 30 milyon dolara çıktı.

Chris Martin Malibu'nun 'emlak kralı' oluyor!

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

İngiliz marangoz çevre dostu tekerlekli ev yaptı!

İngiltere'de yaşayan ve marangozluk mesleği ile uğraşan Chris Marsh sadece 11 haftada kendisine ahşaptan prefabrik ev yaptı. 17 metrekarelik ev tekerlekleri sayesinde taşınabiliyor.

Paltrow-Chris Martin New York'taki evini 10 milyon dolara satıyor!

2014 yılında boşanan Paltrow-Chris Martin New York'taki apartman dairelerini satışa çıkardı. 14 milyon dolara satmak isteyen çift, gayrimenkul için 4 milyon dolarlık indirime gitti.

Chris Morlin ofisini 14 milyon liraya dekore ettirdi!

İngiliz merkezli bir finans sitesinin kurucusu Chris Morlin 'Çalışmak için en harika yer'' olması için lüks ofisini 14 milyon liraya dekore ettirdi.

Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı!

Zorlu Center'da yer alan ofisin açılış törenini Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi.

ABD’nin gayrimenkul devi Lennar International, Türk pazarında!

ABD’nin gayrimenkul ve satış devi Lennar International Türk pazarına giriyor. Ortadoğu partneri olarak Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul’ü seçti. Projebeyaz Gayrimenkul, 17 Haziran'da Lennar'ın CEO Chris Marlin’i Türkiye’ye getiriyor.

Mimar Chris Bosse İstanbul'a geliyor!

“Asya’nın yükselen yıldız tasarımcısı” olarak tanımlanan, “Az Şey ile Daha Fazla” mottosunun yaratıcısı dünyaca ünlü Mimar Chris Bosse, YEM Fuarcılık’ın konuğu olarak ilk kez 39.Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yapı profesyonelleri ile buluşuyor.

Chris Hemsworth, Los Angeles'taki iki evini sattı!

Son dönemin en gözde aktörlerinden Chris Hemsworth, karısı Elsa Pataky ve üç çocuğuyla yaşadığı Los Angeles'taki iki evini satıp memleketi Avustralya'ya taşındı.

Mimar Chris Bosse 39.Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul’da!

39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, RIBA Ödüllü Mimar Chris Bosse’yi “Geleceğin Şehri: Kentsel Çevrede İnsan, Teknoloji ve Doğanın Sinerjisi”nde yapı profesyonelleriyle buluşturuyor.

chris heller Haberi

chris heller

Yaptığı satışlarla sektörde kırılması güç bir rekora imza atan, emlak dünyasının idol isimlerinden Chris Heller, başarısının sırlarını sektörde aktif rol oynayan gayrimenkul danışmanlarına anlatırken, Türkiye gayrimenkul piyasasıyla ilgili gözlemlerini de katılımcılar ile paylaştı.


Kariyeri boyunca 3 bini aşkın ev satan, kriz dönemlerini dahil fırsata dönüştürerek yaptığı satışlarla sektörde kırılması güç bir rekora imza atan, emlak dünyasının idol isimlerinden Chris Heller İstanbul’da Keller Williams Türkiye danışmanlarıyla bir araya geldi. Keller Williams ailesine 2004 yılında danışman olarak katılan Keller Williams CEO’su Chris Heller; “Büyük bir aile olarak birlikte başarılara imza attığımız Keller Williams’ın etkileyici performansını sizinle de paylaşmaktan çok mutluyum. Globalde 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 125 bin danışmanıyla Keller Williams, dünyanın en hızlı büyüyen şirketi oldu. Yılın ilk altı ayı değerlendirildiğinde...