14 / 05 / 2024

Cıbıltepe yılbaşı projeleri

Cıbıltepe yılbaşı projeleri

Cıbıltepe'de yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Türkiye'nin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe'de ikinci etap pistlerde de kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı.

BIST30 hisselerinin yılbaşından bu yana getirileri! Hangi hisse ne kadar getirdi? 

Geçtiğimiz aylarda yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da yükseliş devam ederken, yatırımcılar da BIST30 hisselerinin yılbaşından bu yana getirilerini merak ediyor. Peki hangi hisse ne kadar getirdi? İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...

Bungalovların yılbaşında doluluk oranı yüzde 91'i geçti...

Son yıllarda en çok tercih edilen uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arasında bulunan bungalov evler, yılbaşı tatilinde büyük talep gördü. Tatilox.com’un araştırmasına göre, yılbaşında alternatif tatil seçeneği sunan bungalovlarda ortalama doluluk oranı yüzde 91 olarak belirtildi. 

BİM'de yılbaşına özel indirim! Ülker çokokrem, dekoratif lamba, Molfix bebek bezi.. BİM19 Aralık aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 19 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta yayımlanan katalogda yılbaşına özel ürünler dikkat çekti. 

16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,3,5,7,9 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek!

Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından emekli promosyon ödemelerinin artması bekleniyor. 16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,2,3,4,5,6,7,8 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek...

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Zen pırlantada yüzde 50 indirim başladı! Yılbaşına özel dev fırsat! 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Zen pıtlantada yılbaşına özel yüzde 50 indirim başladı. Seçili pırltna ürünlerde büyük fırsat sizleri bekliyor. Zen pırlanta 30 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

İndirimli yılbaşı hediye arayanlar hemen bakın! Altınbaş'ta büyük fırsat başladı! Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yeni yıla sayılı günler kala hediye arayışı hala devam ediyor. Sevdikleri için anlamlı hediye almak isteyenler indirimli yılbaşı hediyelerini araştırıyor. Altınbaş'ta fırsat ürünlerinin fiyatlarını paylaştı. İşte Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Pazarama'dan dev yılbaşı çekilişi! iPhone'dan Otomobile yok yok!

Yeni yıla günler kala Pazarama'dan dev yılbaşı çekilişi haberi geldi! iPhone 14 Pro Max, Renault Zoe, Samsung Galaxy ZFlip 4... kazanabilirsiniz! İşte bütün ayrıntılar...

5 bankada yılbaşı öncesi büyük deprem! Duyanın da görenin de resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

5 bankada yılbaşı öncesi büyük deprem yaşanıyor. Açıklanan bu rakamları duyanın da görenin de resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

Cıbıltepe yılbaşı projeleri Haberi

Cıbıltepe yılbaşı projeleri

Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yılbaşı dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.


Aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından ikinci etap pistlerde kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı merkezde, yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. Kayak merkezinde faaliyet gösteren otellerdeki doluluk oranları da yüzde 90'a ulaştı.


Bazı ülkelerden ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen yerli ve yabancı turistler, sarıçam ormanlarıyla çevrili pistlerde kayak yapmanın keyfini yaşıyor.


Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak merkezinde yoğunluğun başladığını belirterek, yılbaşı için hazırlıkların tamamlandığını, her türlü tedbirin alındığını söyledi.


Mekanik tesislerde gerekli kontrollerin yapıldığını, pistlerin tamamının kar ezme makinesiyle tesviye edilerek, kayak için ideal duruma getirildiğini vurgulayan Gürbüz, "Türkiye'de ve dünyada birçok kayak merkezinin kar sıkıntısı yaşadığını biliyoruz. Sarıkamış'ta ise yaklaşık bir aydır kayak keyfi yaşanıyor. Kayak merkezimizdeki pistlerde 40 santimetre kar var....