02 / 05 / 2024

çiçek saat kulesi

çiçek saat kulesi

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Antalya Çiçek Festivali kapsamında çiçekten saat kulesi yapımı, Anadolu Endemik Bitkiler Fotoğraf Sergisi gibi etkinlikler düzenlendi

Tophane Saat Kulesi'nin restorasyonu için PVC kaplama!

1905 yılında inşa edilen Tophane Saat Kulesi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. 33 metre yüksekliğinde, 6 katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'nde PVC kaplamalar kullanıldı.

Çiçek Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çiplak tarafından kuruldu.

Dilan Çiçek Deniz'e ev sahibi vetosu!

Arnavutköy’de 3 katlı, özel dizayn edilmiş bir evi kiralamak isteyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e ev sahibi, "Bekara ev yok" dedi...

Can Özçiçek: Hedef 10 bin konut!

Propa Holding’in temelleri 1973 yılında atıldı. 44 yılda yaklaşık 4 bin konut üreten şirket, 20 bin metrekarelik ofis alanını da müşterilerine teslim etti. Grubun CEO’su Can Özçiçek, 2023’e kadar yeni yatırımlarla 6 bin konut üreterek toplam 10 bin konutluk bir portföye ulaşmak istediklerini anlatıy

Çiçek Evler Mavi Yaka satış ofisi!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi İzmir Güzeltepe'de yer alıyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi!

Toplam 75 adet lüks daireden meydana gelen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi 15 bin 400 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İşte Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi...

Çiçek Evler Mavi Yaka satışa çıktı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın yeni projesi Çiçek Evler Mavi Yaka satışa çıktı. Projede dairelerin 2018 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Çiçek Kardeşler İnşaat Güzelbahçe projesi 2018'de teslim!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından Güzelbahçe Maltepe Askeri Lisesi'nin önünde hayata geçirilecek olan konut projesinin 2018 yılı sonu bitirilmesi planlanıyor.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan İzmir Güzelbahçe'ye yeni proje!

İzmir'de faaliyet gösteren Çiçek Kardeşler İnşaat Güzelbahçe'de yeni inşaat projesine başlıyor. Firma, İzmir ve Güzelbahçe'nin çehresini değiştirecek.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Can Özçiçek: Yeni proje geliştirmede ihtiyatlı olmalıyız!

Propa İnşaat CEO'su Can Özçiçek, Emlakkulisi.com sektör buluşması toplantısında, yeni dönemde konut sektöründe dikkat edilmesi gerekenleri söyledi...

Çiçek üretimi için arazi aranıyor!

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, çiçek üretiminde yeni arazilerin oluşturulması için Hazine Müsteşarlığı ile görüştü. Osman Bağdatlıoğlu, Türkiye'nin çiçek üretilebilecek bölgelerindeki arazileri değerlendirdiklerini bildirdi.

İzmir Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ü satıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

çiçek saat kulesi Haberi

çiçek saat kulesi

Bu yıl teması ''Çiçek ve Çocuk'' olarak belirlenen ve Antalya Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçılar Birliği koordinasyonunda yapılan Antalya Çiçek Festivali kapsamında, 22 kuruluşun desteğiyle Cumhuriyet Meydanı'nda çeşitli etkinlikler yapıldı. 


Anadolu Endemik Bitkiler Fotoğraf Sergisi'nin açıldığı, çiçekten saat kulesinin yapıldığı etkinlikler kapsamında peyzaj firmaları sergi açtı, çeşitli gösteriler sahnelendi. 

     

Çiçek ile halkı buluşturmak istiyoruz

     

Antalya Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu,  festival kapsamında Aksu Süs Bitkileri Lisesi öğrencileri, çiçek ihracatçıları ve çiçek dükkanı sahiplerinin bir milyon dal kullanarak çiçekten saat kulesi yapacaklarını söyledi. 


Saat kulesinin yapımında 200 civarında kişinin görev alacağını ve 2 gün süreceğini anlatan Bağdatlıoğlu, çiçekten saat kulesi tasarımını kendileri ile Antalya Çiçekçiler Odası'nın yaptığını ifade etti. 


Festival süresince 200 bin demet çiçeğin dağıtılacağını bildiren...