28 / 04 / 2024

Çift katlı kabin asansörler

Çift katlı kabin asansörler

Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan "Double Deck (çift katlı kabin)" asansörler, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununa çözüm olacak...

İki katlı prefabrik ev fiyatları en ucuz ne kadar?  Mart 2023 prefabrik ev fiyat listesi

157 Metrekare 4+1 Dubleks, 149 Metrekare Çift Katlı İkiz Prefabrik ev fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Kilis'teki bin 248 konteyner hizmete girdi!

Kuveyt Yüksek İnsani Yardım Şurası üyesi olan 12 insani yardım organizasyonu ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen çift katlı bin 248 konteyner hizmete açıldı.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Karmod Prefabrik'ten Panama'ya çelik ev ihracatı!

Karmod Prefabrik'in açıklamasına göre, iki farklı çelik ev modelinden oluşan binalar Panama'nın Penonome ve Arraijan kentlerinde kurulumu yapılarak teslim edildi. İlk etapta 3 adet tek katlı ve bir adet çift katlı evin kurulumu gerçekleştirildi.

Çiftçi Towers'da afet hazırlığı tamamlandı!

Zincirlikuyu'da yükselen Çiftçi Towers, 45 katlı iki kulede olası tüm afet planlarını Amerikan modeliyle yaptı. Kuleler fonksiyonlarını kendi içlerinde yönetecek.

Çiftçi Towers'ta afet planları tamamlandı!

Zincirlikuyu’da yükselen Çiftçi Towers, 45 katlı iki kulede olası tüm afet planlarını Amerikan modeliyle yaptı. Kuleler fonksiyonlarını kendi içlerinde yönetecek.

2007 yılında Boğaz'a çift katlı tünel!

2007 yılında İstanbul'un iki yakasını, lastik tekerlekli araçların geçişi için denizin altından birbirine bağlayacak, 5.4 kilometre uzunluğunda, tüp tünel projesi, yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilecekmiş.

Çiftçi Towers Zincirlikuyu'da yükseliyor!

İstanbul Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Çiftçi Towers, 45 katlı iki kule halinde yükseliyor. 2+1, 3+1 ve 5+1'e kadar çeşitli seçeneklerde toplam 288 apart dairenin yer aldığı projede, helikopter pisti de bulunuyor.

Ataşehir Work Up teslim tarihi!

Çift katlı özel otoparkların bulunduğu projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up teslim tarihi bu sene Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Work Up ödeme planı!

Work Up ödeme planı kapsamında projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi sağlanıyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.

Çift katlı kabin asansörler Haberi

Çift katlı kabin asansörler

Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan "Double Deck (çift katlı kabin)" asansörler, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununa çözüm olacak.


Teknolojisini her geçen gün geliştirmeye devam eden HMF Hyundai Asansör, rezidans, iş merkezleri, plazalar gibi yüksek katlı yapılardaki yoğunluğa çözüm sunan "Double Deck" asansörlerini satışa sunuyor. 


Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? 


iF Design ödüllü "HELIAS" sistemi yardımıyla yolcu trafiğini en iyi şekilde yöneterek kullanıcıların gideceği katlara daha hızlı ulaşmasını sağlayan Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibiyle çalışıyor. İki ayrı kata aynı anda hizmet vererek hem binanın taşıma kapasitesi artırılıyor hem de bekleme ve yolculuk süreleri minimum düzeye indirilmiş oluyor. 


Bina Taşıma Kapasitesini 1.8 kat artırıyor


HMF Hyundai Asansör...