03 / 05 / 2024

çift maaş almak için ne yapmak gerekir

çift maaş almak için ne yapmak gerekir

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte çift maaş almak isteyen milyonlarca kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları..

Memur ve emekliye son dakika çift maaş müjdesi geldi! SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler hemen alıyor! Çift maaş nasıl alınır?

Milyonlarca kişi çift maaş alıp alamayacağını merak ediyor. Peki çift maaş nasıl alınır? İşte detaylar...

Emeklilere maaşa ek 18 bin TL kesin yatıyor: Yapı Kredi emekli promosyon 2024! YKB emekli promosyon başvuru!

Emekli maaş promosyonu almak isteyenlerin 30 Nisan'a kadar başvuru yapması gerekiyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte YKB emekli promosyon başvuru 2024...

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

65 yaş üstüne çift maaş müjdesi: Aylık 11 bin 112 TL hesaplara yatıyor! Hemen bakın!

65 yaş üstü vatandaşlara ayda 11 bin 112 TL maaş veriliyor. Peki bu maaşlardan faydalanma şartları neler? İşte ayrıntılar...

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

400 bin vatandaş emekli olabilir! Çift ikramiye almak isteyenler en geç mart sonuna kadar başvuru yapmalı!

Emeklilik hakkına sahip olan 400 bin EYT'li, bu sene emeklilerin arasına girmek istiyor. Ayrıca bayram ikramiyelerini almak isteyenler de en geç mart ayı sonuna kadar başvuruda bulunabilirler.

Ev almak hayal oldu, konut alacaklar dikkat! 

Konut kredileri yükselişini artarak sürdürüyor. Buna göre orta direkt, memurlar, işçiler, emekliler, asgari ücretliler, sabit maaş ile çalışanlar için ev almak artık bir hayal oldu. Bankaların güncel kredi faizleri ve aylık ödeme seçenekleri.

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

SGK’dan flaş duyuru! Ayda 3 emekli maaşı almak artık mümkün! Tüm detaylar peş peşe açıklandı!  

SGK’dan yapılan duyuruya göre, tek şartla üç maaş birden alabilmek artık mümkün. Pek çok kişi, SGK tarafından sunulan önemli bir avantajı hâlâ bilmiyor. SGK, yurttaşlara çift ve üçlü emekli maaşı alma hakkı sunuyor. Peki, bu haktan kimler faydalanabilir? İşte konuya ilişkin merak edilen detaylar...

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Çalışanlara çift maaş müjdesi! İşte yeni emeklilik planının detayları...

Türkiye'de bir süre önce gündemde olan "ikinci emeklilik" konusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Orta Vadeli Program'a (OVP) dahil edildi. Bu yeni program, tamamlayıcı emeklilik adı altında ikinci basamak emeklilik şeklinde hayata geçiriliyor. İşte yeni emeklilik sisteminin detaylar

Yüksek ev kirası çiftçi emeklisini vurdu! 7 bin TL maaş alıyorum, 10 bin TL kira istiyorlar!

Emekli maaşıyla geçinen Yılmaz ailesi, 2 bin TL'lik ev kirasını 8 bin TL'ye çıkmasını kabul edemeyince ev sahibi tebligat gönderdi. Tebligatın geldiği sürede evde olmayan kiracı itiraz sürecini kaçırdı ve evinden oldu. İşte detaylar...

Engelli kuzenine bakan evde bakım maaşı alır mı? Evde bakım maaşı almak isteyenler dikkat!

"Engelli kuzenime bakarsam evde bakım maaşı alabilir miyim?" sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Evde bakım maaşı almak isteyenler dikkat...

çift maaş almak için ne yapmak gerekir Haberi

çift maaş almak için ne yapmak gerekir

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler gibi soruların yanıtlarını merak ediyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden binlerce kişi çift maaş hatta 3 maaş birden alma hakkına sahip olabiliyor. 

Peki çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen çift maaş alma hakkında tarih detayı büyük öneme sahip. Kadın veya erkek fark etmeden SGK başvuruları değerlendiriyor ve söz konusu şartları taşıyanlar iki maaş alma hakkına sahip oluyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan maaş ödemeleri birden fazla olabiliyor. Gerekli şartları taşıyanlara Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından para ödeniyor. Birçok kişi bunu bilmese de ödemelerden her ay binlerce kişi yararlanma hakkına sahip oluyor.

Hangi sigortalılık sistemine (SSK, Bağkur...