06 / 05 / 2024

çiftay inşaat ankara projesi

çiftay inşaat ankara projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin yer teslimi Pasifik - Çiftay İnşaat ile yapıldı.

Pasifik - Çiftay İnşaat'ın Yenimahalle projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Çiftay İnşaat İş Ortaklığı ile bugün imzalandı.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Ankara'da 365 okulun inşaatı devam ediyor!

Ankara Valisi Çubuk, Kaymakamı Uğur Sezer ile bir araya geldi. Eğitim yatırımları hakkında bilgi alan Vali Çubuk, Ankara'da 365 okulun inşaatının devam ettiğini açıkladı.

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Ankara Defterdarlığı'ndan 8 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Ankara Defterdarlığı Hitit Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından Kızışcahamam'da arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor...

Ankara Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Pasifik İnşaat Ankara'da yüzde 25 daha az inşaat yapacak!

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara'da proje değişikliğine gitti. Firma, toplam hasılat büyüklüğü 4.2 milyar lira olan karma yapıda 17 blok inşa edilecek..

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Kargın İnşaat'tan Ankara Etimesgut'a 417 konutluk yeni proje!

Kargın İnşaat, Ankara Etimesgut'taki yeni projesi için düğmeye bastı. İnşaat çalışmalarına 2018'de başlanılacak proje 417 konut ve 37 dükkandan meydana geliyor..

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Ankara Bağlıca, inşaat sektöründe cazip bölge!

Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yazıcı ile Ankara'nın yeni cazibe noktası haline gelen Bağlıca ve inşaat sektörü konuşuldu.

çiftay inşaat ankara projesi Haberi

çiftay inşaat ankara projesi

Ankara Yenimahalle arazisi üzerine Büro, rezidans, otel, iş merkezi, iş alanında ticaret,kültür, eğlence, sağlık tesisleri, kongre merkezi gibi yapılar inşa edilecek.



Emlak Konut Yenimahalle İstasyon arsası 124.475,80 metrekare olan merkezi iş alanı fonksiyonunda ve toplam inşaat alanı 560.141,10 metrekare. 12.773,00 metrekare arsa alanına sahip alan ise park alanı fonksiyonunda. 


Pasifik Gayrimenkul-Çiftay İnşaat İş Ortaklığı Emlak Konut Ankara  Yenimahalle İstasyon arsa ihalesini 1 milyar 258 milyon 365 bin TL teklif vererek kazanmıştı.Proje için yer teslimi işlemi gerçekleşti. Emlak Konut'un KAP'a yaptığı açıklama ise şu şekilde;



Emlak Konut GYO açıklaması;


Şirketimiz projelerinden ''Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi''nin yer teslimi, yüklenici ”Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnş. A.Ş. - Çiftay İnş. Taah. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı” na 20.07.2015 Pazartesi günü...