14 / 05 / 2024

çiftçi sıfır faizli kredi

çiftçi sıfır faizli kredi

Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince lisanslı depolar tarafından ihraç edilen ELÜS tutarının yüzde 75’ine kadar azami 9 ay vadeli şekilde faizsiz kredi veriyordu. Lisanslı deponun en büyük avantajı olan bu kredi donduruldu.

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

9 bankadan peş peşe Nisan 2024 uyarısı geldi! 0 faizli krediler için son 10 gün! İşte banka faizsiz kredi kampanyaları!

Sıfır faizli kredi kampanyaları 9 banka tarafından peş peşe açıklandı. 0 faizli kredi ve nakit avans fırsatı 25 bin TL'ye dayanırken, hangi bankaların faizsiz kredi verdiği de merak ediliyor. İşte banka banka 0 faizli kredi kampanyaları...

Sıfır araçlarda, sıfır faiz kampanyası Mart 2024! Araba almak isteyenler için büyük fırsat başladı!

Otomobil firmaları müşterilerine fırsat sağlamak amacıyla sıfır araç kampanyaları başlattı. Sıfır faizle kredi desteği sunan markalar araba almak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. İşte Mart 2024 sıfır araba kampanyaları...

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Bankalardan sıfır faizli anında kredi imkanı! 

Yaşanan yüksek enflasyon ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Buna göre vatandaşlar kredi kullanmak için bankaların vade ve faizlerini takip ediyorlar. Sıfır faizli kredi imkanı ve ödeme seçenekler neler? 

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Dacia'da bu aya özel 50 bin TL takas desteği! Sıfır araç arayanlara yeni yıl müjdesi!

Dacia'da Ocak ayına özel 50 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte sıfır araç alacakların yüzünü güldüren o kampanyanın detayları...

Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı başladı! İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi

Nissan Juke'ta ayın sın kampanyası başladı. Araba almak isteyenler için Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Nissan Juke Aralık 2023 fiyatı ne kadar? İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi.

'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarih verildi! 

Araç alacaklara zam uyarısı yapıldı. 'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarihi verildi! Peki sıfır araçlara zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Nissan'da sıfır otomobilde 250 bin TL indirim fırsatı!

Nissan Türkiye’nin cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran aralık kampanyaları dikkati çekiyor. Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile alıcılarını bekliyor.

Chery'den Aralık ayı indirimleri! Chery'den kampanya sıfır faiz ve takas desteği...

2023 senesi Aralık ayında Chery almak isteyenler uygulanacak olan Aralık kampanyasından faydalanabilirler. Marka, sıfır faiz, takas desteği ile beraber Chery sahibi olmak mümkün. İşte Chery Aralık 2023 kampanya detayları…

çiftçi sıfır faizli kredi Haberi

çiftçi sıfır faizli kredi

Milyonlarca çifçiyi ilgilendiren şok bir gelişme meydana geldi. Lisanslı deponun en büyük avantajı olan sıfır faizli kredi kullanma hakkının dondurulduğu belirtildi. Çiftçiler, lisanslı depoyu kullanmaları için bilinçlendirilmeye çalışılırken, sıfır faizli kredi fırsatının dondurulması sektörde şok etkisi yarattı. 

Ürünlerini lisanslı depoya koyan çiftçilere sıfır faiz oranlı kredi imkanının açılmaması halinde çiftçiler, tüccarlarla çalışacak. 

Peki Ziraat Bankası ELÜS kredisi nedir? ELÜS kredisi açılacak mı? İşte çiftçilerin merak ettiği o soruların yanıtları...

Ürününü lisanslı depoya koyan çiftçiye bazı destekler sunuluyordu. En büyük destek ise Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince verilen faizsiz kredi imkanıydı. Çiftçiler, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri'nden lisanslı depolar tarafından ihraç edilen ELÜS tutarının yüzde 75’ine kadar azami 9 ay vadeli şekilde faizsiz kredi kullanabiliyordu. 

Tarımdanhaber'de yer alan habere göre;...