08 / 05 / 2024

Çiftçilerin kredi ödemeleri ertelendi mi

Çiftçilerin kredi ödemeleri ertelendi mi

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilerin, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek olan Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan Hazine destekli kredi geri ödemelerini faizsiz olarak 6 ay ertelediklerini söyledi.

Çiftçilere resmen Mayıs 2024 müjdesi geldi! 300 bin lira faizsiz kredi verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilerin ve üreticilerin yanında olmayı sürdürdüklerini dile getirerek, üreticilerin bitkisel veya hayvansal üretimde 300 bin TL'ye kadar yüzde 100 faiz indirimli kredinin yüzde 70'i ayni, yüzde 30'u da nakit şekilde kullanabileceğini kaydetti.

Çiftçilere resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Paralar hesaplara yatırılıyor!

Her ay farklı kalemlerde gerçekleştirilen destek ödemeleri ile ilgili detaylar da çiftçilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte söz konusu destek ödemeleri ile ilgili aktarılan son dakika detayları...

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin heyecanla beklediği gün geldi. Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. 

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Çiftçiler dikkat! 406 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 406 milyon 132 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını belirtti.

Çiftçiler dikkat! 1 milyar 81 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 1 milyar 81 milyon 396 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını dile getirdi.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Çiftçilerin gözü yarınki Kabine toplantısında! Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olup 5 bin TL ikramiye alamayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanıyor. Toplantıda ekonomik gelişmelerin ele alınması beklenirken, çiftçilerin gözü yarınki toplantının sonucuna çevrildi. 5 bin TL ikramiye alamayanlar yarınki toplantıyı bekliyor.

Tarım Kredi gübre indirimini resmen uzattı: Çiftçilere 400 TL indirimli gübre satışında son gün 17 Kasım!

Tarım Kredi'deki gübre çeşitlerinde indirim 1 Kasım tarihinde başlamıştı. Yoğun talep sebebiyle indirim tarihi uzatıldı. İşte çiftçilerin merak ettiği detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi: Hesaplara 75.9 milyon TL yatıyor! Hangi tarımsal destekler ödeniyor? Hemen bakın!

Çiftçilerin dört gözle beklediği tarımsal destekleme açıklaması geldi. Bakan Yumaklı, kalem kalem bugün yapılacak ödemeleri duyurdu. İşte detaylar... 

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere son dakika müjdesi! 3 destek için 1 milyar 67 milyon TL hesaplara yatıyor! Kontrol edin!

Çiftçilerin merakla beklediği tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün de çiftçilerin hesaplarına toplam 1 milyar 67 milyon TL'lik tarımsal destek ödemesinin yatırılacağını duyurdu. İşte Bakan Yumaklı'nın o açıklaması...

Mazot ve gübre desteği bu tarihte çiftçilerin hesabına yatacak! Cumhurbaşkanı açıkladı, Bakanlık ödeme yapacak!

Eylül ayının ortalarına gelinmesiyle beraber, çiftçilerin mazot ve gübre desteği ile ilgili araştırmaları da hız kanzandı. Peki mazot ve gübre desteği ne kadar? İşte çiftçilerin beklediği o açıklama...

Çiftçilerin kredi ödemeleri ertelendi mi Haberi

Çiftçilerin kredi ödemeleri ertelendi mi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bakanlığının merkez, bağlı ve ilgili kuruluşları ile taşra teşkilatı çalışanlarının bayramını video konferans yöntemiyle kutladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakanlık bürokratlarının ve çalışanlarının bayramını kutlayan Pakdemirli, küresel salgın sebebiyle bu yıl Ramazan Bayramı'nı, araya mesafeler koyarak kutlamak zorunda kaldıklarını belirtti.

- Çiftçilerin kredi ve kira ödemeleri ertelendi

Çiftçilerin, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek olan Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan Hazine destekli kredi geri ödemelerini faizsiz olarak 6 ay ertelediklerini dile getiren Pakdemirli, "Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından verilen ORKÖY kredilerinin taksitlerini, herhangi bir başvuru şartı aranmaksızın 3 ay süre ile erteledik. Hazineye ait tarım arazileri için nisan, mayıs ve haziran kiralarını 6 ay süre ile erteledik. Ayrıca yine Hazineye ait tarıma elverişli arazileri,...