09 / 05 / 2024

Çiftçilerin kredi ödemelerine erteleme

Çiftçilerin kredi ödemelerine erteleme

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilerin, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek olan Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan Hazine destekli kredi geri ödemelerini faizsiz olarak 6 ay ertelediklerini söyledi.

Çiftçilere resmen Mayıs 2024 müjdesi geldi! 300 bin lira faizsiz kredi verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilerin ve üreticilerin yanında olmayı sürdürdüklerini dile getirerek, üreticilerin bitkisel veya hayvansal üretimde 300 bin TL'ye kadar yüzde 100 faiz indirimli kredinin yüzde 70'i ayni, yüzde 30'u da nakit şekilde kullanabileceğini kaydetti.

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin heyecanla beklediği gün geldi. Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. 

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Çiftçilerin gözü yarınki Kabine toplantısında! Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olup 5 bin TL ikramiye alamayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanıyor. Toplantıda ekonomik gelişmelerin ele alınması beklenirken, çiftçilerin gözü yarınki toplantının sonucuna çevrildi. 5 bin TL ikramiye alamayanlar yarınki toplantıyı bekliyor.

Tarım Kredi gübre indirimini resmen uzattı: Çiftçilere 400 TL indirimli gübre satışında son gün 17 Kasım!

Tarım Kredi'deki gübre çeşitlerinde indirim 1 Kasım tarihinde başlamıştı. Yoğun talep sebebiyle indirim tarihi uzatıldı. İşte çiftçilerin merak ettiği detaylar...

Çiftçilere son dakika müjdesi! O ödemeler bugün hesaplara yatıyor! Tam 728 milyon 74 bin TL! 

Pancar üreticilerinin avans ödemesinde son dakika müjdesi geldi.  728 milyon 74 bin Türk Lirası tutarındaki avans ödemesi bugün itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. İşte detaylar...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Mazot ve gübre desteği bu tarihte Ziraat Bankası kartlarına yüklenecek! Hemen bakın! 

Çiftçilerin merakla beklediği mazot ve gübre desteği ödeme tarihi belli oldu. İşte Bakan Yumaklı'nın beklenen müjdeyi duyurduğu o açıklaması...

Çiftçiler müjde ödemeler hesaplara yattı: Vergi kimlik numarasının son rakamı 1-3-4-5-6-7-8-9 hemen hesaplarınıza bakın!

Tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağı duyuruldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ödeme tutarının 1 milyar 557 milyon lira olduğunu söyledi.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ödenecek tarımsal destekler açıklandı! Hangi ürüne kaç TL mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilerin merakla beklediği 2023 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler ve 2024 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Kullanım Desteğine İlişkin Karar yayımlandı. Hangi ürün için çiftçilere ne kadar tarımsal destek ödemesi yapılacağı belli oldu. İşte o rakamlar

Mazot ve gübre desteği bu tarihte çiftçilerin hesabına yatacak! Cumhurbaşkanı açıkladı, Bakanlık ödeme yapacak!

Eylül ayının ortalarına gelinmesiyle beraber, çiftçilerin mazot ve gübre desteği ile ilgili araştırmaları da hız kanzandı. Peki mazot ve gübre desteği ne kadar? İşte çiftçilerin beklediği o açıklama...

Gübre fiyatları 6 yılda yüzde 796 arttı! DAP gübresi 21.120 TL, ÜRE gübresi 15 bin 440 TL oldu! Çiftçiler aman dikkat!

Çiftçilerin en önemli girdi kalemleri arasında yer alan gübre fiyatları 6 yılda yüzde 796 arttı. Gübre fiyatlarındaki yükseliş, gram altını resmen geride bıraktı. Peki hangi gübre bugün kaç TL?

Çiftçileri sevindirecek haber! 29 milyon 85 bin TL'lik Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 29 milyon 85 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmayı sürdürüyor.

Çiftçilerin kredi ödemelerine erteleme Haberi

Çiftçilerin kredi ödemelerine erteleme

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bakanlığının merkez, bağlı ve ilgili kuruluşları ile taşra teşkilatı çalışanlarının bayramını video konferans yöntemiyle kutladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakanlık bürokratlarının ve çalışanlarının bayramını kutlayan Pakdemirli, küresel salgın sebebiyle bu yıl Ramazan Bayramı'nı, araya mesafeler koyarak kutlamak zorunda kaldıklarını belirtti.

- Çiftçilerin kredi ve kira ödemeleri ertelendi

Çiftçilerin, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek olan Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan Hazine destekli kredi geri ödemelerini faizsiz olarak 6 ay ertelediklerini dile getiren Pakdemirli, "Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından verilen ORKÖY kredilerinin taksitlerini, herhangi bir başvuru şartı aranmaksızın 3 ay süre ile erteledik. Hazineye ait tarım arazileri için nisan, mayıs ve haziran kiralarını 6 ay süre ile erteledik. Ayrıca yine Hazineye ait tarıma elverişli arazileri,...