21 / 05 / 2024

çiftçiye hibe desteği verilecek mi 2022

çiftçiye hibe desteği verilecek mi 2022

Milyonlarca çiftçi tarafından merakla beklenen hibe desteği ile ilgili beklenen açıklama geldi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Aralık ortasına kadar vaktiniz var! 150 bin TL'lik hibe desteğini sakın kaçırmayın!

Kendi işini kurmak isteyen engellilere ve eski hükümlülere sağlanacak olan hibe desteği için tarih de belli oldu. 150 bin TL'lik hibe desteğini kaçırmayın. İşte söz konusu hibe desteği ile ilgili detaylar...

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Mazot ve gübre desteği bu tarihte Ziraat Bankası kartlarına yüklenecek! Hemen bakın! 

Çiftçilerin merakla beklediği mazot ve gübre desteği ödeme tarihi belli oldu. İşte Bakan Yumaklı'nın beklenen müjdeyi duyurduğu o açıklaması...

Çiftçilere müjde: Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilere bu sene için ödenecek tarımsal destekleme ödemeleri tek tek açıklandı. Peki buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek? İşte o rakamlar..

çiftçiye hibe desteği verilecek mi 2022 Haberi

çiftçiye hibe desteği verilecek mi 2022

Milyonlarca çiftçi tarafından merakla beklenen hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hayvancılık, tarım, ormancılık, gıda ve su ürünleri gibi alanlardan yeni mezun kadınlara yönelik olarak çalışma başlatacaklarını dile getirdi.

Türkiye Gazetesi'nden Ferhat Erdemir'in haberine göre, TBMM Fırsat Eşitliği Komisyonunda merakla beklenen konu ile ilgili bir sunum gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen çiftçilerle yapılan anketlerde, kadınların kırsalda durması durumunda, erkeklerin de kaldığını belirtti. Yaptığı açıklamada bugüne kadar toplamda 44 kadın girişimciye 4,4 milyon TL’lik hibe verildiğini kaydeden Ayşe Ayşin Işıkgece, şimdi bunu 81 ile yayacaklarını ve 2024 yılına kadar toplamda 6 bin proje...