09 / 05 / 2024

Çiftlik Koyu

Çiftlik Koyu

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçeleri çevresinde bulunan 36 otel, 8 koy ve 3 ada satışa çıkarıldı

2002 yılında İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş!

2002 yılında Hazine'ye ait 21 dönümlük İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş. İngilizler'den 200 milyon dolarlık turistik yatırım yapma sözü alan Sarıyer Belediyesi koyun kendilerine devredilmesini istemiş.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ALM İnşaat 'ın yaptığı Naturalm Çiftlik Evleri 'nde 3+1,4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tamamı balkonlu ve verandalı villalar yer alıyor.

Karamürsel Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'ye villa!

ALM İnşaat'ın yaptığı Naturalm Çiftlik Evlerimde 3+1,4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tamamı balkonlu ve verandalı villalar yer alıyor. İstanbul'a 60 kilometrelik mesafede bulunan Karamürsel Naturalm Çiftlik Evleri'nde satışlar devam ediyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa 300 bin lira!

ALM İnşaat, yeşille mavinin buluştuğu Karamürsel'de Naturalm Çiftlik Evleri projesiyle benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. Villaların en küçüğü 400 metrekare bahçeye sahip. İşte projenin ayrıntıları...

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa satışta!

KOCAELİ Karamürsel'de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa, 300 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satısa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri’nde bahar fırsatı!

Kocaeli-Karamürsel’de ALM İnşaat tarafından yapılan Naturalm Çiftlik Evleri’nde son 15 villa, 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri Kocaeli'nde 300 bin TL'ye 3+1 villa!

KOCAELİ Karamürsel'de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa, 300 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu..

Hidayet Koyu imara mı açıldı?

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3. derece doğal sit alanı olan ve Çukurbağ Yarımadası olarak da bilinen Hidayet Koyu, mesire alanı açıldı.

Kocaeli Naturalm Çiftlik Evleri'nde 3+1 villa 300 bin TL!

ALM İnşaat'ın Kocaeli Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. En küçüğü 400 metrekare bahçeye sahip, verandalı ve balkonlu 3 + 1 villanın fiyatı 300 bin lira olarak belirlendi.

Naturalm Çiftlik Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde inşaat şirketi ALM tarafından inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. Villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri’nde 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Kocaeli – Karamürsel’de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri’nde son 15 villa, 300 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Naturalm Çiftlik Evleri, en küçüğü 400 metrekare büyüklüğündeki bahçeli villalardan oluşuyor.

Susurluk'ta icradan 3.1 milyon TL'ye satılık çiftlik!

Susurluk İcra Dairesi, Balıkesir Sururluk ilçesinde içinde 12 adet kümes bulunan çiftliği satışa çıkardı. Toplam bedeli 3 milyon 112 bin TL olarak belirlenen çiftlik, 25 Haziran 2015 tarihinde ihale edilecek.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde inşaat şirketi ALM tarafından inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. Villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Çiftlik Koyu Haberi

Çiftlik Koyu

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçeleri çevresinde 36 otel, 8 koy ve 3 ada satışa çıkarıldı. Ada ve koyların Marmaris'te ilk olarak birkaç ay önce Gönenç Emlak'ın internet sitesinde satışa sunulduğu, ardından yurt içi ve yurt dışından talep patlaması olduğu belirtildi. Satışa çıkarılan Çiftlik Koyu'ndaki ada 16 milyon Euro. Adanın Güney cephesi 16 mil mesafedeki Rodos Adası'na, batı cephesi ise Çiftlik Koyu'na bakıyor.

Satılık koyların bir kısmının ismi gizli tutulurken, listede yer alan koy ve satış fiyatları şöyle:

Marmaris Yalancı Boğaz'da marina yapmaya elverişli ve özellikle Arap sermayesinin ilgilendiği koyun satış fiyatı 1 milyon 250 bin Euro.

Selimiye Köyü'nde yüzde 10 eğimli iki parselden oluşan yapılaşma kriterlerine uygun, altyapı hizmetlerine sahip 6 bin 390 metrekarelik iki koy. İstenen tutar 1...