09 / 05 / 2024

Çiğli Balatçık projeleri

Çiğli Balatçık projeleri

Çiğli Balatçık'ta vatandaşlar, yağmur sularının gitmesi için tahliye kanalı yapılmasını istedi. Vatandaşlar yıllardır yağmur sularının evleri önünde göle dönüştüğünü ve bu yüzden de mağdur olduklarını belirtti...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

A101’de 12’li tuvalet kâğıdı 60 TL’ye, ayçiçek yağı 130 TL’ye, kırmızı mercimek 57 TL’ye düştü!

A101 Market, yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, 20-26 Mayıs tarihleri arasında 12’li tuvalet kâğıdı 60 TL’ye, ayçiçek yağı 130 TL’ye, kırmızı mercimek 57 TL’ye düştü. İşte 20-26 Mayıs A101 Market fiyat listesi...

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

Cubicm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Cubicm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de Kubilay Turhan tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

İzmir Çiğli'de 26.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Karşıyaka 1. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22457 ada 2 parselde yer alan arsayı 26 milyon 721 bin 694 TL'ye satıyor...

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

İzmir Çiğli halkı yıkım korkusu yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta İzmir Çiğli'de meydana gelen heyelan nedeniyle Çiğli'de 33 ev zarar görmüştü. Evlerinin yıkılmasından korkan ilçe sakinleri çözüm bekliyor. 

İzmir Çiğli'de 33 ev yıkılma tehlikesi altında!

İzmir Çiğli'de heyelan nedeniyle hasar gören evlerde inceleme yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, söz konusu evlerin her an yıkılabileceğini dile getirdi. 

Çiğli Balatçık projeleri Haberi

Çiğli Balatçık projeleri


Çiğli Balatçık'ta vatandaşlar, yağmur sularının gitmesi için tahliye kanalı yapılmasını istedi. Yıllardır yağmur sularının evleri önünde göle dönüştüğünü ve bu yüzden de mağdur olduklarını belirten 8904 Sokak sakinleri, Çiğli Belediyesi'ne konuyu ilettiklerini ancak hiçbir çözüm bulunamadığını söyledi. Vatandaşlar, yağmur sularının yolu göle dönüştürmesi nedeniyle kendi çözümünü de kendisi buldu. Kimi evlerinin önüne küçük kanallar kazarak suyun gitmesini sağlarken, kimi de yola beton döktü.


"Derdimize çare bulmuyorlar"

En küçük bir yağmurda bile tahliye kanalı olmadığı için suyun olduğu yerde kalıp sıkıntı yarattığını söyleyen vatandaşlar, "Derdimize ne muhtarlık, ne belediye çare buluyor. Yağmur suyu tahliye kanalı olmadığı için evlerimize giremiyoruz. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz" dedi.


Yeni...