05 / 05 / 2024

Çiğli kent projeleri

Çiğli kent projeleri

AK Parti Çiğli Adayı Okan Korkmaz, projelerini Egeli Sabah’a anlattı. İzmir’in en büyük sorunu Harmandalı çöplüğünü kaldıracaklarını belirten Korkmaz, “Yerine Millet Bahçesi yapacağız” dedi

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

İzmir Çiğli'de bina bazlı risk haritası ve envanteri oluşturulacak!

Utku Gümrükçü’nün liderliğinde dirençli kent oluşturma hedefiyle başlatılan “Sanal Çiğli” çalışmasında sona gelindi. Uygulamanın kentsel dönüşüm için yol göstereceğine dikkat çekildi.

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Biva Kent Çiğli satış ofisi!

188 daireden meydana gelen Biva Kent Evleri Çiğli'de 1.400 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Biva Kent Çiğli satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi açıldı!

18 Temmuz 2016’da makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaydeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın adının verildiği Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nin açılışı doğum gününde ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımı ile yapıldı.

İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nin temeli atıldı!

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, Kent Sağlık Grubu tarafından 120 milyon TL'lik yatırımla yapılması planlanan Ege Bölgesi'nin en kapsamlı onkoloji merkezinin temeli törenle atıldı.

Şanslı Evler Çiğli’ye değer katıyor!

Türksal İnşaat'ın işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan Çiğli'deki "Şanslı Evler"inin sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Çamlıkent DBM İnşaat Çiğli'de 600 konut yaptı!

Çamlıkent DBM İnşaat, son 10 yılda tamamı Çiğli ilçesinde olmak üzere bin 600 tane konut inşa etti.Çamlıkent DBM inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barı Öncü, projeler hakkında bilgi verdi.

Çiğli kent projeleri Haberi

Çiğli kent projeleri

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Okan Korkmaz, Egeli SABAH'ın konuğu oldu. 1968'de Çiğli Köy içi mahallesinde tek katlı kerpiç bir evde dünyaya geldigini belirten Korkmaz, okul harçlıgını çıkarmak için pazarcılık yaptıgını, tamirhanede, eczanede ve pastanede çalıstığını dile getirdi. 

2001'de Buca Seyfettin Demirsoy Hastanesi'nde Kurucu Başhekim Yardımcılığı, 2016'da da Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Kurucu Başhekim Yardımcılığı görevlerini yürüten Korkmaz, "Şimdi de doğup büyüdğgüm Çiğli'ye vefa borcumu ödemek istiyorum" dedi. Korkmaz, projeleri hakkında söyle konuştu;

Çiğli'de belediye başkanı olduğumda en öncelikli çözülmesi gereken sorun olarak çöpü görüyorum. Çöp deyince herkes 'koku' diyor, 'kokudan bıktık' diyor. Ama gözden kaçırılan en önemli sey, oradaki metan gazı sıkısması. Çöp yıgınlarının altında sıkısmıs binlerce metreküp metan gazı var. Orada büyük bir patlama riski var....