17 / 05 / 2024

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Cesur, Mehmet Cesur, Perviz Cesur ve Cihan Cesur ortaklığında 10 milyon 962 bin 960 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cengiz Ergün: Manisa'yı baştan inşa ediyoruz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent teslim tarihi!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent teslim tarihi 2017 yılında gerçekleşmesi planlandı. Projedeki dairlerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar ulaşılıyor. 1.394 adet daireden oluşan proje İstanbul’un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir'de yükseliyor.

Cengiz Ergün Manisa imar planı çalışmalarını inceledi!

Öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent 8 Nisan'da satışta!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde yer alan daireler 8 Nisan'da satışa çıkıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi imarı için nabız yokladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan Mahallesinde vatandaşlan dinleyerek gelen taleplere göre program yapılacağı müjdesini verdi.

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa ediyoruz!

Cengiz Ergün "Şehrimiz üzülerek beyan etmeliyim ki iyi planlanmadı. Dar sokaklar, hava ve güneş almayan mahalleler, depreme dayanıksız konutlar inşa edildi. Yaşam alanları düşünülmedi, insanın sosyal bir varlık olduğu göz ardı edildi" dedi

Cengiz Ergün: Manisa'da imara sil baştan başladık!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde partililerin İmar ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Cengiz Ergün: Manisa imar konusunda zaman kaybetti!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen dönem hazırladıkları imar planının meclis toplantısında reddedilmesinden dolayı bu konuda zaman kaybettiğini söyledi.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi yakında satışta!

1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren dairelerden oluşan Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde ön talep süreci devam ediyor. Proje yakında satışa çıkacak.

Cengiz Ergün Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi. Ergün hamamın Manisalıların kullanacağı bir cazibe merkezi olacağını belirtti

Cengiz Ergün Manisa'daki 17 ilçeye ek gelir sağlayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhan Otel'in yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait arsanın satışından elde edilen gelirin 17 ilçeye eşit şekilde dağıtılması için Büyükşehir Belediye Meclisi'ne önerge vereceklerini bildirdi.

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında kuruldu.

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul alım satımı ve her türlü gayrimenkul ile diğer alt ve üst yapı inşaat ve imali..anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.Yüzyıl Cad. Cesur Ambalaj Apt.No.64...