06 / 05 / 2024

Cihan İnşaat projesi

Cihan İnşaat projesi

Cihan İnşaat bir taraftan Avrupark Bahçekent projesinin yapımına ve satışına devam ederken diğer taraftan da tarım sektöründe gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye ekonomisine değer katıyor.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

İnşaat Sektöründe Çevik Dönüşüm Projesi başladı!

İnşaat sektöründeki verimsizliğe çözüm için yola çıkan IPYD üyeleri; Y. Mimar Demet Demirer’in liderliğinde “İnşaat Sektöründe Çevik Dönüşüm Projesi”ni geliştirdiler.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm projeleri yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'da 9 kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projelerinde son durum... 

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları!

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları, İstanbul'un Avrupa Yakasında Bahçekent olarak bilinen Bahçeşehir-Hoşdere bölgesinde Cihan İnşaat tarafından hayata geçirildi....

Cihan İnşaat projesi Haberi

Cihan İnşaat projesi

Cihan İnşaat, konut sektöründe yakaladığı başarıyı tarım sektöründe de sürdürüyor. Bahçekent’te hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesinin yapımına ve satışına devam eden kuruluş, tarım sektöründe de 21 milyon Euro’luk yatırıma hazırlanıyor. Cihan İnşaat’a bağlı Birlik Ziraat İşletmesi tarafından yapılacak olan yatırım Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Hasanköy’de gerçekleştirilecek. Yatırım hakkında bilgi veren Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Burada topraksız tarım yöntemiyle domates üreteceğiz. Ürettiğimiz domatesleri hem iç piyasaya sunacağız hem de ihraç edeceğiz” dedi. 


21 milyon Euro’luk yatırım

Bunun için ilk etapta 7 milyon Euro’luk yatırımla 37 bin metrekare kapalı alanda cam sera kuracaklarını belirten Pala, “Yeterli su ve arazinin sağlanması durumunda cam seranın büyüklüğü 5 yıl içerisinde 200 dönüme çıkacak. Arazinin tamamını cam sera ile kapladığımız da yaklaşık 21...