Cihan Kamer döner restoranı Haberi
Konsepti, Guzucu’nun ortaklarından damadı Ahmet Uras’ın hazırladığını belirten Kamer, “Huqqa’daki ortağım Enes Ersavaştı, arkadaşım Mehmet Yağlı ve oğlum Atasay Kamer de ortaklar arasında. Her birinin yüzde 12.4 payı var. Kalan yüzde 50.4 de bana ait” dedi. Guzucu ile son dönemde sayıları artan döner zincirlerine rakip olacaklarının altını çizen Kamer, “Fast food ile restoran arası bir konsept yarattık. Kuzuları Balıkesir’den alıp dönerle aynı fiyata kuzu kebabı satıyoruz” diye konuştu. Kiraların yüksekliğine rağmen ilk şube için Kapalıçarşı’yı seçtiklerini anlatan Kamer, şöyle devam etti: “Doğduğumuz yerin lezzetini, doğduğumuz, marka olduğumuz yerden başlayarak yaymak istedik. Kapalıçarşı içinde yetiştiğim yer. Esnafın ete düşkün olduğunu biliyorum; eleştirilerine de güveniyorum.”
ORTADOĞU'DA ZİNCİRLEŞMEYİ PLANLIYOR
Denizli’nin yöresel lezzetleriyle özel bir mönü oluşturan Guzucu’yu Türkiye’de 15-20 şubeye ulaştıracaklarını söyleyen Cihan Kamer,...