05 / 05 / 2024

Cihan Kamer Huqqa-Base yatırımları

Cihan Kamer Huqqa-Base yatırımları

Yakın zamana kadar ciro ve kârlılıklarıyla iştah kabartan yemeiçme sektörü zor dönemeçte. Atasay Yönetim Kurulu Başkanı ve Huqqa’ların yaratıcısı Cihan Kamer, buna rağmen Huqqa- Base çatısının içinden daha ‘ucuz’ ürünler sunacakları 5 marka yaratacak.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamer tarafından kuruldu.

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Haqı Ism Al-Qaysı tarafından kuruldu.

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Sercan Cihan tarafından kuruldu.

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Akbulut, Recep Şenkozat ve Tolga Bayram tarafından kuruldu.

Base Atelıer Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Atelıer Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli  ile Berk Ekmen, Derya Çiftnamlı tarafından  kuruldu.

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   500 binTL sermaye bedeli  ile Mihraç Can Aydın tarafından  kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 14 milyon 395 bin 900 TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık tarafından açıldı.

Base Projects Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Base Projects Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Akif Öztürk ve Serap Bilgen Öztürk ortaklığında kuruldu.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Cihan Kamer Huqqa-Base yatırımları Haberi

Cihan Kamer Huqqa-Base yatırımları

Yakın zamana kadar ciro ve kârlılıklarıyla iştah kabartan yemeiçme sektörü zor dönemeçte. Atasay Yönetim Kurulu Başkanı ve Huqqa’ların yaratıcısı Cihan Kamer, buna rağmen yatırım kararı aldı. Kamer, ‘hokkabaz’ telaffuzunu andıran Huqqa- Base çatısının içinden daha ‘ucuz’ ürünler sunacakları 5 marka yaratacak


Yakın döneme kadar hem ciroları hem kârlılıklarıyla yıldız yatırım alanı olan yeme-içme sektörü zor günler geçiriyor. Hem terör saldırılarından hem de darbe girişiminden olumsuz etkilenen sektörde ciroların ortalama yüzde 20 ila 50 düştüğü haberleri geliyor. Sektörün önemli oyuncularından, Huqqa’nın yaratıcısı ve aynı zamanda Atasay’ın Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer’e göre, bu oranlar ‘fine dining’ olarak adlandırılan en üst segmentte geçerli.


Kamer, “Evet, hedeflerin altında kaldık ama bu yılı başa baş bitirmek bile başarılı” derken, yıl bitmeden 5 yeni markayı hayata...