02 / 05 / 2024

Cihan Mert

Cihan Mert

Akmer Danışmanlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Mert tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Akmer Danışmanlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmer Danışmanlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Mert tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Çömert İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömert İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Erol Özcan tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Ortanca Sokak'ta kuruldu.

Cihan inşaat Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1!

1.394 konut ve 86 ticari birimin yer aldığı Cihan İnşaat Avrupark projesinden 36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Avrupark'ta 1 oda 1 salon daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor

Cömert Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömert Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Cömert ve Serdinç Cömert ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Samsun Mert Irmağı Köprüsü'nde genişletme çalışmaları başladı!

Samsun'un doğu bölgesinde Tekkeköy ilçesine kadar uzatılan hafif raylı sistem güzergahının Mert Irmağı Köprüsü üzerinden geçecek olması dolayısıyla, köprüde genişletme çalışmaları başladı.

Samsun Mert Irmağı Köprüsü genişletiliyor!

Samsun’un doğu bölgesinde Tekkeköy ilçesine kadar uzatılan hafif raylı sistem güzergahının Mert Irmağı Köprüsü üzerinden geçecek olması dolayısıyla, köprüde genişletme çalışmaları başladı.

Cihan Han İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Han İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Pehlivan tarafondan 40 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Fatih, Seyyid Ömer Mahallesi, Tutya Sokak'ta kuruldu.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları hakkında bilgi verdi!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda merak edilen soruları yanıtladı.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları'nı anlattı!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı.

Hendek Zeki Cömert Parkı yenileniyor!

Zeki Cömert Parkı yeniden düzenleniyor, tasarlanan proje de yeşil alanı maksimun seviyede kullanıp, yürüyüş yolları, çiçek havuzları ve parka hizmet veren modern kafeteryası ile ilçe halkının keyifle zaman geçirebileceği bir proje olacak...

Kartal Mert Sitesi’nin yıkımına başlandı!

Kartal Belediyesi, Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Yerinde Dönüşüm kapsamında yapılan çalışmalar doğrultusunda Kartal Cevizli Mahallesi’nde bulunan Mert Sitesi’nin yıkımına başlandı.

Kartal Cevizli Mert Sitesi'nde yıkımlar başladı!

Kartal Belediyesi, “Deprem ve yerinde dönüşüm” çalışmaları kapsamında Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Kartal Cevizli Mahallesi’nde bulunan Mert Sitesi’nin yıkımına başlandı.

Cihan Mert Haberi

Cihan Mert

Akmer Danışmanlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Mert tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.


Akmer Danışmanlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...