18 / 05 / 2024

Cihan Özdoğru

Cihan Özdoğru

Ces Bujiteri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihan Özdoğru Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Cam Porselen Han'da kuruldu.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Arsa payı nedir?

Arsa payı nedir? Arsa payı hesabı nasıl yapılır? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Yasemin Özdoğru yazdı...

Kat karşılığı sözleşmelere dikkat!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Yasemin Özdoğru, kat karşılığı sözleşme yapacak olanlara uyarıda bulundu. İşte 6 önemli uyarı...

TRI Metalurji Anonim Şirketi kuruldu!

TRI Metalurji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tansu Aybars Güven ve Emrah Fahri Özdoğru imzasıyla kuruldu.

Çağatay Özdoğru’ya seçkin mezun ödülü!

GEORGE Washington Üniversitesi Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından verilen “Seçkin Mezunlar” ödülüne, Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru da layık görüldü.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te satışlar yakında başlıyor!

Yakında satışların başlayacağı Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Modern şehirler için doğru planlama şart!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, modern şehirler için akıllı binalar yapmanın yanı sıra teknik, sosyal ve kültürel altyapıların da doğru planlanması gerektiğini söyledi.

Ahmet Davutoğlu: 3. havalimanı projesi topografik açıdan en doğru yerde!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3. havalimanı projesinin topografik açıdan en doğru yerde gerçekleştirildiğini belirterek, "Bu alan yıllardın madencilik faaliyetleri kapsamında adeta delik deşik edilmiş. " dedi..

Osman Genç: Şehirlerimizi doğru inşa etmeliyiz!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin doğru inşa edilmesi gerektiğine işaret ederek, "Eğer şehrimizin kimliğini ortaya çıkarıp, çevre bilinci ile doğru bir mekansal planlama yaparsak geleceğimizi kurtarırız." dedi..

Simetri Ofis Mobilyaları doğru çizgi sloganıyla büyüyor!

OFİS mobilyaları alanında faaliyet gösteren Simetri Ofis Mobilyaları, 'doğru çizgi' sloganıyla hayata geçirildi. Projelerini evrensel tasarım ve uygulamalarıyla gerçeğe dönüştüren ve rotası dünya pazarı olan bir Türk markası.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te avantajlı ön talep süreci devam ediyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'in Mart'a doğru satışa çıkması hedefleniyor.

Rant vergisinde değer tespiti doğru yapılmazsa mağduriyet olabilir!

Rant Vergisi’nde değer tespiti doğru yapılamazsa mağduriyetler yaşanabileceğini ve bunun da ciddi sorunları beraberinde getireceğini söyleyen TDUB Başkanı Bekir Yener Yıldırım’ın konu ile ilgili açıklaması yaptı.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent satılık daire!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 2 etaptan meydana gelen projede alışveriş alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzları, oyun alanları ve spor alanları bulunuyor...

Cihan Özdoğru Haberi

Cihan Özdoğru

Ces Bujiteri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihan Özdoğru Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu. 


Ces Bujiteri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Hediyelik Eşya, Oyuncak ve Bujiteri; a. Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü promosyon ürünleri toptan ve perakende alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c. Her türlü oyuncaklar, alımı, satımı, pazarlaması, ithali, ihracı ve dahili ticaretini yapmak. d. Her türlü elektronik ve mekanik oyuncak imal etmek bu amaçla fabrikalar ve tesisler kurmak. e. Her türlü el ve makine ile yapılmış metal, ahşap,...