30 / 04 / 2024

Cihan Sadık Yürek çevre ve şehircilik

Cihan Sadık Yürek çevre ve şehircilik

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Akaryakıt zammının ardı arkası kesilmiyor! Araç kullanmak artık yürek ister

Akaryakıt fiyatları artık durdurulamıyor. Seçim döneminde 19 lira seviyelerine seyreden akaryakıt fiyatları yeni zamla birlikte neredeyse iki katına çıkacak. Böylece motorinde seçim sonrası iki aydaki zam oranı yüzde 89,9’a ulaştı. İşte motorin ve benzinden güncel fiyatlar...

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Cihan Sadık Yürek, Çevre ve Şehircilik'teki görevinden alındı!

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

Gayrimenkul şirketleri dairelerin yüzde 25'ini sadık müşterilerine ayırıyor!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında gayrimenkul şirketleri dairelerin yüzde 25'ini sadık müşterilerine ayırdıklarını açıkladı.

Hüseyin Sözlü: Şehir plancılığına sadık kalacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, "1/1000'lik yapılırken, siyasi çekişmeye neden olmayacak, şehir plancılılığına,ahlakına sadık kalacağımız, Adana'nın şehircilik açısından sınıf atlamasını sağlayacak, mülkiyet hakkına da riayet ederek planlama yapıyoruz." dedi.

Gümüşhane Torul'da tüm köy yolları asfaltlanacak!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Vali Okay Memiş ve Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mehmet Hakan Korkmazyürek tarafından bugün kuruldu.

Kahramanmaraş Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

Sadık Asaf Sametoğlu: Konya'da emlakçı algısını değiştiriyoruz!

Dünyanın en çok satış yapan gayrimenkul ofisi olan RE/MAX’ın Konya’daki adresi RE/MAX Ekinox Brokerı Sadık Asaf Sametoğlu, “Konya’da ‘Emlakçılar tekin insanlar değildir’ algısını yıkacağız” dedi.

Cihan Sadık Yürek çevre ve şehircilik Haberi

Cihan Sadık Yürek çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


KARAR


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2017/315


1 – Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK’in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.


2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı...