12 / 05 / 2024

Cihan Taş

Cihan Taş

MTR Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Taş tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Ekim 'de Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

İstanbul Cihan Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Cihan Yapı Denetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcı tarafından kuruldu. 

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

Avrupark'ta dükkanlar 608 bin TL'den satışta!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark'ta dükkanlar satışa sunuluyor. Teslimlerin 2018'de yapılacağı projede dükkanlar 608 bin TL'den satılıyor. 

Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi!

Cihan İnşaat Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta yepyeni bir proje hayata geçiriyor. İşte, Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi detayları...

Avrupark Hayat: Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı belli oldu!

Cihan İnşaat'ın Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta hayata geçireceği projesinin adı belli oldu. Avrupark Hayat olarak lanse edilecek projede 1.095 adet daire ile 81 ticari birim yer alacak.

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Cihan Alalmış tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Cihan inşaat Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1!

1.394 konut ve 86 ticari birimin yer aldığı Cihan İnşaat Avrupark projesinden 36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Avrupark'ta 1 oda 1 salon daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor

MTR Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTR Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Taş tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Ekim 'de Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

Cihan Han İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Han İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Pehlivan tarafondan 40 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Fatih, Seyyid Ömer Mahallesi, Tutya Sokak'ta kuruldu.

Cihanöz Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihanöz Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Öztürk tarafından 150 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Site Yolu Ak Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Cihan Taş Haberi

Cihan Taş

MTR Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Taş tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


MTR Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT-İNŞAAT VE YAPI MAMÜLLERİ 1-  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik,tesisat, inşaat ve yalıtım işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol,yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini,sınai yapı ve fabrika...